Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Itt jársz éppen: > Kezdőlap >

Hordozós kabátok

Hordozós kabátok

Hordozós kabátok

A Hordozóházban varratott kabátok

Elölhordozós kabát

A te saját kabátodat alakítjuk át hordozós kabáttá. A kabátod az általad igényelt hosszban kap egy általad választott színű polár- és/vagy softshell betétet. A betét a kabát fajtájától függően cipzárral vagy gombbal rögzíthető a kabátra. A bővítő betét bőségét a fenti és az alsó részén is gumi és rugós zsinórvég segítségével állíthatod tetszőlegesen. Az így kapott kabát várandós kabánként is jól működik. A betétet bármikor egyszerűen kiveheted a kabátból, és visszakapod az egyszemélyes kabátodat.

 

Háti hordozós kabát

A kabát hátán készítünk egy vízszintes nyílást a baba fejének. A baba fejének kialakított résztől lefelé a kabát a teljes hosszában kap egy fix betétet az általad választott színű polár- és/vagy softshell anyagból. Ha gyerek nélkül indulsz útnak, a betétet egy hosszanti cipzárral eltüntetheted, és a kabát újra csak a tiéd lesz.

 

Bízd az átalakítást a Hordozóház varrodájára!

  • A kabátátalakításokat kéthetes határidővel vállaljuk.
  • A Hordozóházban mintakabátok várnak, gyere és nézd meg őket!

DÍVA kabátok

Megvéd széltől, hótól, hidegtől. Kitűnően megállja a helyét akár még az orosz télben is mégis pihekönnyű és csinos! Egyet veszel, hármat kapsz,ugyanis használhatod várandóskabátnak, elöl- és háti hordozós kabátnak vagy egyedül is. Széles színválasztékban kapható.

  • Bővebb információért kattints ide és ide.
  • Ára: 51 900 Ft-tól

MANDUCA/MAM softshell kabátok

Sportosan nőies, víz- és szélálló, divatos kabát vidám színekben. Az éppen aktuális élethelyzeteteknek megfelelően használhatod várandóskabátként, elöl- és hátul hordozós kabátként vagy gyerek nélkül is.

  • Bővebb információért kattints ide és ide.
  • Ára: 49 900 Ft-tól

 

Unisex MAM hordozós kabát

Unisex kabát az egész családnak - hogy ne a kabáton múljon, hogy ki vigye a kicsit. Sőt, használhatjátok mindketten baba nélkül is!


MAGYARINDA bélelt softshell hordozós kabátok

Létezik hordozós kabát, amit nemcsak elöl vagy háti hordozásra, hanem csípőn hordozásra is terveztek? A válaszunk: igen, ez a Magyarinda hordozós kabát! Sőt, nagy pocakkal is kiválóan működik, és a későbbiekben gyerek nélkül is csinos, nőies télikabát. Klasszikus színek, modern anyaghasználat, a baba arcával érintkező részeken pedig puha, meleg bébiplüss borítás.

Keresés