Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Itt jársz éppen: > Kezdőlap >

Babahordozás

Babahordozás

KiBi csatosok Okosan beépített állítási lehetőségeinek köszönhetően a KiBi csatos egész hamar jó és akármeddig kiszolgál benneteket. A gyártó folyamatosan fejleszt, itt láthatod a különböző csatosok közötti különbségeket.
Hordozás és öltöztetés nyári melegben

Hordozzak – ilyen melegben?!

Nyáron meleg van. Hát még ha egy baba is rajtam van! Ahol a testünk egymáshoz ér, alaposan összeizzadunk… Kell ez nekem?

Nem biztos, nem mindig és nem mindenáron. Mérlegeld, hogy nektek hogyan viselhető jobban a nyári kánikula. A babának sem kell mindig, de meglepő, hogy milyen gyakran fürdenek inkább velünk az izzadságban, mintsem hogy letéve, tőlünk távol legyenek.

Melyik a legjobb hordozóeszköz?

Amikor ezt a cikket írtuk, még nem ismertünk titeket. Sőt, most te olvasod a válaszunkat, de holnap már másvalaki fogja. Ezért a válaszunk itt nem lehet személyre szabott, csak általános. Általánosságban pedig nincsen legjobb hordozóeszköz.

Ugyanis minden hordozónak vannak előnyei és hátrányai - nincsen olyan hordozó, ami minden szempontból jobb lenne, mint a többi. Instant válasz tehát nincs a kérdésedre. De ne veszítsd kedvedet - segítünk, és kitaláljuk, hogy nektek melyik a legjobb!

Hogyan válasszak csatos hordozót?
Mi alapján válasszak? Melyik márka jó a babámnak?
Mindenhol állítható hordozót keresel?

A formázott babahordozó eszközök (avagy kenguruk) adott mérettartományban használhatóak egy babának. Hogy ez a mérettartomány mekkora, az leginkább attól függ, hogy mennyire alakítható, állítható a babára az eszköz. Mindenhol állíthatónak azokat az eszközöket szokták hívni, amiben beépített állítási lehetőségek vannak, tehát a babát körülölelő rész mérete bevarrt megoldásokkal változtatható.

A hordozó személy alkatára minden formázott eszköz (az állítható és a fix méretezésű is) jól állítható a váll- és derékpántok segítségével.

A szövött kendő a legjobb a kisbabáknak, ugye?

Mi kell a babának?

A babának - legyen bármilyen kicsi - nem erre vagy arra a hordozóra van szüksége, hanem mindenekelőtt a testközelségre; arra, hogy rajtad legyen. És arra még, hogy biztonságos, kényelmes, terheletlen, egészséges pozícióban legyen rajtad.

Mikortól tehetem a babámat hátra?

Milyen lenne háton?

A babád a hátadon ugyanolyan szorosan rád simul, mintha elöl lenne. Háton hordozva is hallja a szívverésedet, veled rezdül, ugyanabban a biztonságos, egészséges és terheletlen pozícióban van a megfelelően használt eszközben, mint elöl. Te is érzed minden rezdülését a testeden: érzed, ha elalvóban van, mert elernyed rajtad, érzed, ha megijed, vagy ha lelkesen reagál valamire.

Most szeretném kezdeni a hordozást...

Kendőtől csatosig sok eszköz közül választhatsz!

Kezdd videósorozatunkkal! Mit jó tudni ebben a témában? Ez a videósorozat segít az eszközválasztásban.

Kifele ne?

Találkoztál már ezzel a mondattal? Pedig a babádnak csak úgy jó?

Minden hordozóeszköznek, minden pozíciónak, minden kötésnek vannak előnyei és hátrányai. Ismerd meg és döntsd el, nektek hogyan jó együtt.

Árt a hordozás?

Nagyon sokszor kérdezitek a hordozásról, hogy "nem árt...?"

  • Mennyire ártalmas ez a fajta hordozó a babának?
  • Nem szeretnék ártani neki a saját kényelmem érdekében.
  • Totálisan elvesztem, mit lehet, mit nem, mi árt, mi nem...

Nézzük meg, mikor lehet ártalmas a hordozás, honnan tudhatod, hogy biztonságban vagytok

Keresés