Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Hogyan ne legyél házisárkány! És nevelj sikeres felnőttet egyszerre?

Ár:
14.500 Ft
8.900 Ft

Avagy mitől sárkányosodunk el otthon a gyerekekkel és mit tegyél, hogy rendezett környezetben, derűsen éljetek.

A videósorozatból megérted, hogy a házimunka mire jó neked, mire a gyereknek. Konkrét eszközöket kapsz a kezedbe minden életkorú gyerekhez, amikkel eztán úgy alakítod az életeteket, hogy a mindennapi nem-szeretem feladatok is simán menjenek és derűsek legyenek a mindennapjaitok.

 • 12 darab, átlagosan 14 perces videólecke
  a legrövidebb 8, a leghosszabb 17 perces
 • + 2 bónuszvideó
  1 db 3 perces mindfulness gyakorlat
  1 db 16 perces meglepetésvideó
 • összesen bő 3 órás videóanyag
  ami örökre a tiéd, bármikor újranézheted
Elérhetőség: Online videótanfolyam

Leírás

Miről van szó a tanfolyamban?

Házimunka 101
A házimunkához való hozzáállásunk mindent meghatároz. Kié a feladat? Miért fontos ez?

Mit ad nekünk a házimunka?
Mit ad neked, ha okosan irányítod a dolgot?
És mit ad a gyereknek? Tudtad, hogy a házimunka a legjobb fejlesztő tevékenység a gyereknek? És hogy a sikeres felnőtté válás egyik kulcsa?

Így neveld a gyereked
…hogy ne maradj egyedül a házimunkával. A kicsi, a nagy és a kamasz is tud csatlakozni. Csak korról korra másképp tudod megnyerni őket az ügynek.

Mitől fog segíteni a gyerek?
Korosztályról korosztályra járjuk körbe, hogy hogyan csináld.


Mit kapsz a videósorozattal?

 • 12 darab, átlagosan 14 perces videólecke
  a legrövidebb 8, a leghosszabb 17 perces
 • + 2 bónuszvideó
  1 db 3 perces mindfulness gyakorlat
  1 db 16 perces meglepetésvideó
 • összesen bő 3 órás videóanyag
  ami örökre a tiéd, bármikor újranézheted

Vélemények

L. Zs.

"Két kisgyermekes háziasszonyként úgy éreztem kicsúszott a lábam alól a talaj. Azon kaptam magam, hogy nem értem, hogy miért ennyire “rosszak” a gyerekek, hogy miért van az, hogy úgy érzem semmi nem fér bele az egész napos konfliktus-kezelésen túl. Azt gondoltam, hogy már rutinos vagyok a gyerekkel végzett házimunkában, hiszen az első gyermekemmel működött. Két kicsivel viszont túlnőtt rajtam a feladat. A tanfolyamot hallgatva rájöttem, hogy nem is a gyerekekkel van a gond, illetve nem azzal, ahogyan az ő viselkedésükről és fejlődésükről gondolkodom, vagy velük vagyok. A házimunkáról való gondolkodásomat kellett a “két gyerekes üzemmódba” átállítani. Felszabadító volt hallgatni a tanfolyamot! Jót tett hogy ráláthatok, hogy mit jelent a házimunka a gyerekeknek. Mik azok a gondolatok amik vigasztalhatnak engem ha “túl sok a segítségem” így könnyebb lelassulnom hozzájuk. És nagyon jó gyakorlati tippek, stratégiák is vannak benne egy-egy helyzetre, tevékenységre."


Szőke Zsuzsanna

"Kedves Ági és Szandi! Nagyon alaposan körüljárjátok a házimunka témáját, és még többet is ad a tanfolyam, mint amit vártam. Van benne szó párkapcsolatról, mindfulnessről, szabad játékról, kicsikről, nagyokról. Egy-egy jól eltalált mondat, vagy kép igencsak fel tudja nyitni a szemünket az összefüggésekre. Nagyon hasznos tanfolyam mindenkinek, anyának, apának, kisgyerekeseknek, kamasz(ok) szüleinek, rendeseknek és rendetleneknek"

Keresés