Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Használt Zsömbi (Je Porte Mon Bébé l'Originale) - kávé, fukszia zsebbel

Ár:
20.000 Ft
Élvezd a szabadságot és hagyd, hogy a Zsömbid úgy öleljen titeket, amilyen gyöngéden és biztosan te öleled a babádat! Kötözz franciásan: egyszerűen, rugalmasan, könnyedén - előre, csípőre vagy hátra!
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A Zsömbi
a Je Porte Mon Bébé cég eredeti kendője (écharpe Originale). Hibrid kendő: teljesen egyedi anyagával új műfajt teremtve egyesíti magában a szövött kendő és a rugalmas kendő sok előnyét. Kötözése a rugalmasakhoz hasonlóan egyszerű, viszont évekig kiszolgál elöl, csípőn és háton is. Rendkívül sokoldalú, végtelenül kreatívan használható kendő. Eredeti neve: Echarpe de portage JPMBB "L'Originale",cafe noir, fuchsia
Így néz ki
A kendő alapszíne kávébarna, a zseb színe fukszia (nem színhelyes a kép sajnos). A nagy méretű zseb a kendő közepén nemcsak szép, hanem jól is jön, mert
  • a kötözésnél kihasználhatod, hogy a kendő a közepén még erősebb, mint máshol,
  • és rakhatsz bele textilpelenkát, bérletet, a kincseket, amiket a nagytesó a kezedbe nyomott, stb.
A kendő hosszanti szélei a visszája felé pöndörödnek, ami nagy segítség a kötözésnél. A kendő végei elkeskenyednek, ami megkönnyíti a kötözést, és esztétikussá teszi a végeredményt.
Mekkora babához és milyen pozíciókban használható?
Elöl-, csípőn és háton hordozáshoz kitűnő. A születés pillanatától legalább 13 kilós súlyig ajánljuk.
Használt hordozóinkat
...bizományos adás-vétel keretében értékesítjük. A hordozók állapotát szakértőink mérik föl és garanciát vállalunk érte, hogy az állapotleírás megfelel a valóságnak. Így aztán élvezheted a turis vásárlás előnyeit, annak kockázata nélkül! Minden darab egyedi, és a képek erről az egyedi darabról készültek. Vásárolj a leírás és a képek alapján vagy nézd meg és próbáld ki a hordozót a Hordozóházban.
Állapota

Ép rugalmasságú kendő, egy helyen, a barna részen napszítta folt található.

Egyedi azonosító: 436


A többi tulajdonsága
Anyaga, festése 95% pamut, 5% spandex: sűrű, rugalmas, légáteresztő anyag, ami a Je Porte Mon Bébé cég fejesztése. Semmilyen más kötött anyaghoz nem fogható, csak a JPMBB cégnek kötik. Minden irányban, azaz vízszintesen, függőlegesen és átlósan is rugalmas. A festéshez nehézfémmentes festéket és kíméletes eljárást használnak. Az anyag előállításakor és festésekor az Oeko-tex 100 szempontjait tartják szem előtt. Hossza Ez a kendő hosszú, 5 méteres.  Létezik rövid, 3.5 méteres Zsömbi is. Ha 3.5 méternél hosszabb, de 5 méternél rövidebb Zsömbit szeretnél, vegyél hosszút, és vágd bátran méretre! Csak egy olló kell hozzá, mert vágás után azonnal kész a rád szabott kendő. Se szegni, se behajtani nem kell. A rövid kendővel nem köthető meg minden kötés, de minden hordozási pozícióhoz (elöl/csípőn/háton) létezik rövid kendős kötés is. Ha segítséget szeretnél a megfelelő hosszúságú kendő kiválasztásához, keress minket bátran! Szélessége 70 cm. A kendő a végei felé elkeskenyedik, hogy praktikusabb és csinosabb legyen.
A JPMBB-termékek megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A European Standard for Baby Carriers NF EN 13209-2 szabályai szerint francia laboratóriumokban tesztelik őket sokféle szempontból (mennyire megy össze, légáteresztés, színtartás, éghetőség, kopásállóság, teherbírás, károsanyag-mentesség, stb.). Ezen laboratóriumi teszteket követik a JPMBB cég saját mércéje szerinti vizsgálatok, amik az anyag mosások utáni színtartására és az anyag minőségének változatlanságára irányulnak. Vizsgálják a kendők UV-szűrő képességét, rugalmasságát, sűrűségét, nyálállóságát és a többi, jól átgondolt paramétert, amit a készítő házaspár a sok-sok éves hordozós tapasztalata alapján beépített a szempontrendszerébe.

Minden JPMBB-kendő mellé
fényképes kötésleírást adunk. A JPMBB nem hagyja magára a kendőtulajdonosokat: a kötésleírások mellett többnyelvű weboldalával, jól használható, elragadó videókkal segíti a Zsömbi szerelmeseit.  
[fve]https://www.youtube.com/watch?v=EWkKpu_S-B8[/fve]

Videók

Keresés