Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz róla. 
Elfogadom
Menü

Használt Ringa félcsatos hordozó

Erős, strapabíró mei tai nagyobbacska csecsemőkortól kb. 2 és fél éves testméretig.

Nem tudod, hogyan vedd magadra? Segítünk!
videók
szakértői oldal
tanácsadás

Kipróbálnád vásárlás előtt? Vagy nincs raktáron?
Kölcsönözz!

Leírás

A Ringa félcsatos
...nagyobbacska babáknak való csatos derekú, kötős vállpántú hordozó. Sokáig kiszolgál titeket. A pántjai masszívak, erősen tartanak, a hordozó hátrésze pedig finoman támasztja a babádat, kisgyerekedet.
Szín, minta
A pántok színe drapp, a hátrész Lenny Lamb Golden Autumn hordozókendőből készült a színoldalon, a hátoldal ugyanaz a drapp vászoly, mint a pántok.
Mekkora babához és milyen pozíciókban használható?

Nagyobbacska csecsemőkortól (kb. 6 kg-tól és 3-4 hónapos kortól) egészen 2 és fél éves korig. A hordozó magassága állítható

  • Azzal, hogy a babát hogyan teszed bele;
  • azzal, hogy hogyan fűzöd be a derékpántot;
  • a hátrész oldalán lévő behúzókkal.
A hordozó szélessége állítható
  • Csökkenthető a derékpánton való elmozdítással (és tépőzárral rögzíthető);
  • növelhető a vállpántok segítségével – azzal, hogy hol vezetjük el a baba combján.

Profilja az elöl- és a háton hordozás. Csípőn is lehet vele hordozni.


Használt hordozóinkat
...bizományos adás-vétel keretében értékesítjük. A hordozók állapotát szakértőink mérik föl és garanciát vállalunk érte, hogy az állapotleírás megfelel a valóságnak. Így aztán élvezheted a turis vásárlás előnyeit, annak kockázata nélkül! Minden darab egyedi, és a képek erről az egyedi darabról készültek. Vásárolj a leírás és a képek alapján vagy nézd meg és próbáld ki a hordozót a Hordozóházban.
Állapota

Ép és szép állapotban lévő, élénk színű hordozó. Épek a textilek, a párnázottság. Alvócsuklyával és hozzátartozó pántvédővel. 

Egyedi azonosító: 24/274


Felépítése
 A hátrésze belül erős vászonból készült, így a hordozóeszköz tartós, erős, mégis finoman ölelős. A színoldala Lenny Lamb Under the LeavesGolden Autumn pamut hordozóeszköz.
A vállpántok megerősített varrással készültek, párnázottak, felső, vállra felfekvő része szivacsos, mellkasi részen a már megszokott hevederes keresztcsattal. A szivacsos párnázás után kendősen teríthetőek a vállpántok. Ezzel jobban tudod oszlatni magadon a súlyt, illetve tudod szélesíteni a hordozó hátrészét.
A hordozó hátrészének szélessége: a baba lábánál a legszélesebb állásban 45 cm. Magassága: a derékpánt befűzési módjától függően (alulra vagy felülre fűzöm be) 35 cm vagy 45 cm. 
Az alvócsuklya fix, a vállpánton lévő állítható magasságú pöcökhez rögzíthető.

Keresés