Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Használt Pöti, a kis kendő csomó nélkül - halványszürke-kanárikék (PESN5051)

Ár:
20.000 Ft

Karikás kendő még egyszerűbben és sokoldalúbban - ahogyan azt a Love Radius megálmodta: selymesen puha kendővel, kis karikával, finom öleléssel.

A születés pillanatától 14 kilóig használható.

Nem tudod, hogyan vedd magadra? Segítünk!
→ cikkek
→ tanácsadás
→ tanfolyam

Kipróbálnád vásárlás előtt? Vagy nincs raktáron?
→ Kölcsönözz!

Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A Pöti...

…alapfelépítése olyan, mint a többi karikás kendőé, de az anyaga miatt álomszerűen egyszerű használni és még sokoldalúbb!
A kendő selymesen puha, nagyon erős és egy irányban finoman, enyhén nyúlik. A nyári melegben is nagyon jó hordani, mert kiváló nedvszívó és légáteresztő képességű. A megjelenése könnyed és elegáns, férfias, nőies és babás egyszerre.
Eredeti neve: La Petite Echarpe Sans Noeud – gris chiné, bleu canard.


Így néz ki

Kétszínoldalas kendő: a kettőből bármelyik lehet a színe és a visszája. Sőt, ha a kendőt megcsavarás után fűzöd át a karikán, a válladon látod az egyik színt, a babán pedig a másikat!


Mekkora babához és meddig használható?

Elöl- és csípőn hordozáshoz kitűnő.
A születés pillanatától legalább 14 kilós súlyig.


Használt hordozóinkat
...bizományos adás-vétel keretében értékesítjük. A hordozók állapotát szakértőink mérik föl és garanciát vállalunk érte, hogy az állapotleírás megfelel a valóságnak. Így aztán élvezheted a turis vásárlás előnyeit, annak kockázata nélkül! Minden darab egyedi, és a képek erről az egyedi darabról készültek. Vásárolj a leírás és a képek alapján vagy nézd meg és próbáld ki a hordozót a Hordozóházban.
Állapota

Alig használt, ép, élénk színű kendő.

Egyedi azonosítója: 511


Anyaga

A Pöti anyaga a hordozás világában egyedülálló újdonság. Úgy készül, hogy egyszerre kötnek két réteget, közben pedig ezt a két réteget egy speciális, erős szállal sok-sok helyen összehurkolják. Ez a szál a kendőn végül nem látszik, viszont a két réteg között számtalan kötéspont sűrű, szabályos hálózata jön létre. Így az elméletileg két réteg eggyé válik, egyként működik. Az eredmény: nagyon tartós, de finom, omlós, és az egyrétegűnél kevésbé, azaz enyhén rugalmas anyag.
A Pöti 100% viszkózból készül. A viszkóz természetes, cellulóz alapú, mesterséges úton előállított szál.


A többi tulajdonsága

Hossza
A Pötik 170 cm hosszúak, az XL-es változat pedig 190 cm hosszú. Az XL-es méretet a gyártó 110 kilogrammos testsúly feletti személyeknek javasolja, de a tapasztalataink alapján azok is az XL-eset szeretik, akik a lelógó kendővéget még különböző trükkökre használnák: eltakarnák magukat szoptatás közben, extra alátámasztást szeretnének maguknak nagyobbacska gyerek hordozásánál stb.

Szélessége: 70 cm.

A festéshez nehézfémmentes festéket és kíméletes eljárást használnak. Az anyag előállításakor és festésekor az Oeko-tex 100 szempontokat tartják szem előtt.


Hogyan lehet a Pötid még sokoldalúbb?

Rendelj hozzá a karikákra húzható puha, műbőr párnát is! Ez nemcsak jól néz ki, hanem praktikus kiegészítő is.

Videók

Keresés