Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Használt Natibaby rókás karikás kendő

Ár:
18.000 Ft
Korlátlan állíthatóság kötözés nélkül, gyors ki-be. Remekül kihasználható  karikás kendő  
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Natibaby karikás kendő
A karikás kendő könnyed választás a legkisebbekhez és a föl-le kéretőző nagyokhoz is. Eredeti neve: Natibaby Foxes
Így néz ki
Két színoldalas jacquard kendő: barna alapon ravaszdi rókák pihennek a virágok közt. A szegések egyformák. Barna karikákkal. A lelógó vége ferdén vágott, csapott. A vállmegoldása ráncolt. Itt láthatod, hogy milyen vállmegoldások vannak. Ha további segítséget szeretnél a választásban, keress minket bátran!
Használt hordozóinkat
...bizományos adás-vétel keretében értékesítjük. A hordozók állapotát szakértőink mérik föl és garanciát vállalunk érte, hogy az állapotleírás megfelel a valóságnak. Így aztán élvezheted a turis vásárlás előnyeit, annak kockázata nélkül! Minden darab egyedi, és a képek erről az egyedi darabról készültek. Vásárolj a leírás és a képek alapján vagy nézd meg és próbáld ki a hordozót a Hordozóházban.
Állapota

Vastag kendő, de már jól használhatóra puhult. Szálkihúzódások vannak rajta, ezek a hordozást semmiben sem befolyásolják.

Egyedi azonosítója: 201303173


Mekkora babához és milyen pozícióban használható?
A születés pillanatától akármeddig használható. Elöl-, csípőn és akár háton hordozáshoz is.
A többi tulajdonsága
Hosszúság 180 cm. A kendő lelógó vége ferdén vágott, csapott; a kendő hosszát a rövidebbik oldalán mérjük. Ha nem vagy benne biztos, hogy melyik a te méreted, a választásban segít ez a cikkünk, vagy ha szeretnél személyes segítséget, keress minket bátran! Szélesség: 60 cm. Anyaga: 100% pamut Karikák: egy pár 87 mm átmérőjű, eloxált barna színű alumínium karika.  

Kipróbálnád? Vagy nincs raktáron?

Kölcsönözz!
Van, hogy könnyebb választani, ha már kipróbáltad a hordozót, amit kiszemeltél magatoknak. Kölcsönözd ki, használd, amíg szeretnéd, és azt vedd meg, amelyik igazán hozzátok illik! Kölcsönözhetsz személyesen a Hordozóházban, itt segítünk is rátok állítani a hordozót, amit elviszel. Ha nem szeretnél vagy nem tudsz bejönni, postán is elküldjük a kölcsönhordozódat. A további részletekért kattints.
Ingyenes kölcsönzés - amíg a sajátod meg nem jön
Olyan modellt rendeltél, amire várni kell, mert éppen nincsen raktáron? Addig sem maradsz hordozó nélkül, amíg a sajátodra vársz! Ha rendeltél tőlünk, és várnod kell a hordozódra, amíg megérkezik, ingyen hordozó jár neked addig, amíg a sajátod meg nem jön. A további részletekért kattints.

Keresés