Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz róla. 
Elfogadom
Menü

Használt Manduca Sling rugalmas kendő - kék horgonyos

Ár:
20.000 Ft

Egyirányban rugalmas kendő letisztult külsővel, biopamutból, a méltán népszerű Manducától.

Nem tudod, hogyan vedd magadra? Segítünk!
videók
szakértői oldal
tanácsadás

Kipróbálnád vásárlás előtt? Vagy nincs raktáron?
Kölcsönözz!

Elérhetőség: Raktáron
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Tanácsadás babahordozás témában - kedvezményes, hordozóeszköz vásárlásával együtt Tanácsadás babahordozás témában - kedvezményes, hordozóeszköz vásárlásával együtt
5.900 Ft

Leírás

A Manduca Sling
...biopamutból kötött, egyirányban rugalmas kendő, mely vékony, puha, kis és nagyobbacska babák hordozásához kitűnő. Az évtizedek óta működő német Manduca cég kitűnő minőségű, bio alapanyagokból készülő termékeinek egyike. Minden rugalmas kendő más és más. A Manduca Sling a vékony, finom, puha rugalmas kendők közé tartozik. Egyirányban rugalmas, azaz lényegében csak széltében nyúlik. Eredeti neve: Manduca Sling - slate.
Így néz ki
A kendő két színoldalas:  egyik oldala kék, másik oldalán nyomott világos, apró  horgonyos minta található. A két hosszanti széle is eltérő színű cérnával szegve, így könnyen elkülöníthetők egymástól. Ez jól használható tájékozódási pont kendőkötözés közben. A kendő végei szépen elkeskenyednek, így könnyebb rá csomót kötni. A kendő közepét jelölő címke hasznos segítség a kötözéshez.  
Mekkora babához és milyen pozíciókban használható?

Elöl- és csípőn hordozáshoz kitűnő. A születés pillanatától kb. 9 kg-os testsúlyig.


Használt hordozóinkat
...bizományos adás-vétel keretében értékesítjük. A hordozók állapotát szakértőink mérik föl és garanciát vállalunk érte, hogy az állapotleírás megfelel a valóságnak. Így aztán élvezheted a turis vásárlás előnyeit, annak kockázata nélkül! Minden darab egyedi, és a képek erről az egyedi darabról készültek. Vásárolj a leírás és a képek alapján vagy nézd meg és próbáld ki a hordozót a Hordozóházban.
Állapota

Párszor használt, ép rugalmasságú, anyagú és színű hordozókendő.

Egyedi azonosító: 24/281


A többi tulajdonsága
Anyaga, festése A kendőt 100%, GOTS minősítésű biopamutból kötik. A festéshez nehézfémmentes festéket és kíméletes eljárást használnak. Méretei
  • hossza: 5,5 m
  • szélessége: 60 cm

Keresés