Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Használt drapp háton hordozós kabát, M méret

Ár:
14.900 Ft
A Hordozóház varrodájában átalakított meleg háton hordozós kabát, bármilyen hordozóeszközhöz.
Elérhetőség: Raktáron
Kapható választék:
Méret:

Leírás

Az unisex MaM hordozós kabát
Bármilyen hordozóeszközzel működik. Igazán jól variálható kabát bárkinek, bármilyen kisgyerekes helyzetre.
Milyen lesz a nálunk varratott háti hordozós kabátod?

A kabát hátán készítünk egy vízszintes nyílást a baba fejének. A nyílás bőségét gumi és rugós zsinórvég segítségével állíthatod. Ahhoz, hogy fölvegyétek, kényelmesen nagyra nyithatod, utána pedig egy mozdulattal beszűkítheted, hogy kint maradjon a hideg, és bent maradjanak a vállak és a karocskák. A baba fejének kialakított résztől, azaz a vízszintes vágástól lefelé a kabát teljes hosszában kap egy fix betétet az általad választott színű polár- és/vagy softshell anyagból. Így akármekkora is a babád, mindig el fog férni a kabátod alatt. Ha gyerek nélkül indulsz útnak, a betétet egy hosszanti cipzárral eltüntetheted, és a kabát újra csak a tiéd lesz. A baba fejének készített nyílást is lezárhatod az erre készült polár hajtókával és egy pár gombbal. Így biztosan nem süvít be a hátadhoz a hideg, amikor egyedül használod. Ha ismered régebbről a Veri-féle kabátot, akkor nem csoda, ha ráismertél: igen, ez a kabát az oktatónk, Magyarné Hámori Veronika, azaz Veri fejlesztése! A kabát bármilyen hordozóeszközhöz megfelelő lesz. A Hordozóházban van mintakabát, gyere és nézd meg!


Használt eszközeinket
...bizományos adás-vétel keretében értékesítjük. A kabát állapotát szakértőink mérik föl és garanciát vállalunk érte, hogy az állapotleírás megfelel a valóságnak. Így aztán élvezheted a turis vásárlás előnyeit, annak kockázata nélkül! Minden darab egyedi, és a képek erről az egyedi darabról készültek. Vásárolj a leírás és a képek alapján vagy nézd meg és próbáld ki a Hordozóházban.
Állapota

Bélelt, meleg télikabát, lecipzározható csuklyával, magas gallérral. Elöl mindkét oldalt van egy-egy cipzáros zseb. Használt, de nagyon jó állapotban van. Kívül-belül bézs, beleírt mérete:  M.
Egyetlen hibája, hogy az elöl lévő cipzár alja kicsit megbomlott, így idővel cipzárcsere lehet szükséges, de most még jól használható a cipzár.
Ha szeretnéd, varratható bele betét elölhordozáshoz is.

Egyedi azonosítója: 579

Keresés