Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Használt elöl-háton hordozós kabát, kivehető bélés, fekete, M méret

Ár:
32.900 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Használt eszközeinket
...bizományos adás-vétel keretében értékesítjük. A kabát állapotát szakértőink mérik föl és garanciát vállalunk érte, hogy az állapotleírás megfelel a valóságnak. Így aztán élvezheted a turis vásárlás előnyeit, annak kockázata nélkül! Minden darab egyedi, és a képek erről az egyedi darabról készültek. Vásárolj a leírás és a képek alapján vagy nézd meg és próbáld ki a Hordozóházban.
Állapota

Beleírt mérete:  M.
Komplex kabát: a külseje valódi vízhatlan. Elöl van két zsebe, az alja behúzható. Az elülső bővítőbetét bélelt, és van rajta egy csuklya a gyerek részére, ill. egy mellkasborító a felnőtt részére. Mindkét hónaljánál van egy-egy cipzáros szellőzőnyílás, és a jobb felső vállnál egy zseb is. Mind a két vállnál belül van egy-egy behúzó, amivel a vállbőség kisebbre állítható.
Hátul van egy elbújtatható, béleletlen, rávarrt csuklya a felnőtt részére. A hátsó bővítőbetét bele van varrva a kabátba, és attól működik betétként, hogy mindkét szélénél kicipzározva bővebbé teszi a kabátot; ezen a betétet is van egy gyerekcsuklya, amely szintén elcsomagolható.

A
belseje/bélése kivehető, és külön polár cipzáros felsőként használható, a kabát alá is felvehető, ugyanakkor a kabáttal nem cipzározható össze. A bélésnek elöl van két zsebe, egy bővítőbetétje, ugyanúgy egy-egy belső behúzó a vállrészeknél, a hátsó betét szintén bele van varrva, de nincs rajta cipzár, tehát a hátsó bősége a pulcsinak nem változtatható; a baba fejénél a nyílás tépőzárral zárható le
Hibája: a vízhatlan rétegen belül a nyakrész hámlik (lásd a fotókon).

Egyedi azonosítója: 671

Keresés