Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Használt Diva Essenza hordozókendő - Antico 520 cm

Ár:
22.000 Ft
Minőségi alapanyagok, olasz design, hangulatos színkombinációk - ez a Diva! Puha, kezes kendő, finoman tapintható mintával, 100% hosszú szálú, indiai pamutból.  
Kapható választék:
Hosszúság:
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Minikonzultáció babahordozás témában Minikonzultáció babahordozás témában
3.500 Ft

Leírás

Diva Essenza hordozókendő
A szövött hordozókendő nagy klasszikus: igazi jolly joker bármekkora babának és bármilyen testalkatú hordozó személynek. A Diva népszerűségének titka az emblematikus elegancia és a finom puhaság. Eredeti neve: Diva Essenza Antico.
Így néz ki
Elegáns színárnyalatú lilákkal játszó kendőn a levél alakú mintát belülről gazdagon díszített indás,leveles ornamentika tölti, amelyek (a levél erezete mentén) éppen sarjadó életfává alakulnak. A kendő hosszanti szegései nem különböznek egymástól. Az egyik hosszanti szegésén kézzel is könnyen tapintható középjelzés van. A kendő szélei duplán szegettek. A végei csapottak, így könnyű rá csomót kötni, és tetszetős a végeredmény.
Mekkora babához és milyen pozícióban használható?
A születés pillanatától akármeddig használható. Elöl-, csípőn és háton hordozáshoz is kitűnő.
Használt hordozóinkat
...bizományos adás-vétel keretében értékesítjük. A hordozók állapotát szakértőink mérik föl és garanciát vállalunk érte, hogy az állapotleírás megfelel a valóságnak. Így aztán élvezheted a turis vásárlás előnyeit, annak kockázata nélkül! Minden darab egyedi, és a képek erről az egyedi darabról készültek. Vásárolj a leírás és a képek alapján vagy nézd meg és próbáld ki a hordozót a Hordozóházban.
Állapota

Anyagában teljesen ép és puha kendő. A színe kicsit kopott, ez csak egy új mellé téve látszik.

Egyedi azonosító: 208


A többi tulajdonsága

Hossza: 520 cm

Ha segítséget szeretnél a megfelelő hosszúságú kendő kiválasztásához, ezt a cikkünket ajánljuk, vagy keress minket bátran! Vásárláskor a kendők a megadott méretnél valamivel nagyobbak, végleges méretüket az első mosással érik el. Színüket a mosásnál nem eresztik, sok használat után is eredeti színükben pompáznak. Ígért szélessége: 70 cm. Anyaga: 100% hosszú szálú, indiai pamut. Szövése, festése Sávoly szövésű hordozókendő. A fonalat szövés előtt festik, mintáját a szövése adja. A festékek nehézfémektől, mérgező anyagoktól mentesek. Mechanikus eljárásnak köszönhetően már a dobozból kivéve puha, jól használható. Szövéssűrűsége: 250 g/m2.


A Diva Essenza
kendők csomagolása is elegáns és minőségi. Szép, kemény dobozban, színes fotókkal illusztrált, angol nyelvű leírással.
Ha olyan Diva terméket szeretnél, amit boltunkban nem találsz,
...keress minket elérhetőségeink valamelyikén!

Kipróbálnád? Vagy nincs raktáron?

Kölcsönözz!

Van, hogy könnyebb választani, ha már kipróbáltad a hordozót, amit kiszemeltél magatoknak. Kölcsönözd ki, használd, amíg szeretnéd, és azt vedd meg, amelyik igazán hozzátok illik!

Kölcsönözhetsz személyesen a Hordozóházban, itt segítünk is rátok állítani a hordozót, amit elviszel. Ha nem szeretnél vagy nem tudsz bejönni, postán is elküldjük a kölcsönhordozódat. A további részletekért kattints.


Ingyenes kölcsönzés - amíg a sajátod meg nem jön

Olyan modellt rendeltél, amire várni kell, mert éppen nincsen raktáron? Addig sem maradsz hordozó nélkül, amíg a sajátodra vársz! Ha rendeltél tőlünk, és várnod kell a hordozódra, amíg megérkezik, ingyen hordozó jár neked addig, amíg a sajátod meg nem jön. A további részletekért kattints.

Keresés