Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Használt Didymos hordozókendő - zöld csíkos, 420 cm

Ár:
21.000 Ft

Használt biopamut hordzókendő: remek ár-érték arány. Csúcsminőség és óvó figyelem a babákért, a családokért, a Föld egészségéért 1972 óta.
Születés pillanatától akármeddig.

Nem tudod, hogyan vedd magadra? Segítünk!
videók
szakértői oldal
tanácsadás

Kipróbálnád vásárlás előtt? Vagy nincs raktáron?
Kölcsönözz!

Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Tanácsadás babahordozás témában - kedvezményes, hordozóeszköz vásárlásával együtt Tanácsadás babahordozás témában - kedvezményes, hordozóeszköz vásárlásával együtt
5.900 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-06-03

Leírás

Didymos szövött hordozókendő
A szövött hordozókendő nagy klasszikus: igazi jolly joker bármekkora babának és bármilyen testalkatú hordozó személynek. A Didymos csúcsminőség, színek és minták kavalkádja, széles méretválaszték - a kendők királynője. Eredeti neve: Didymos Babytragetuch standard grün-natur.
Így néz ki
Fehér alapon hosszában futó, keskenyebb-szélesebb zöld csíkokkal tarkított kendő. Mintája a hossztengelyére nem szimmetrikus: hosszában az egyik felén a széles, másik felén a keskeny szürke csíkok dominálnak. A kendő hosszanti szegései különböző színűek, ami segítséget jelent a megkötéshez. Mindkét hosszanti szegésén kézzel is könnyen tapintható középjelzés van. A kendő szélei duplán szegettek. A végei csapottak.
Mekkora babához és milyen pozícióban használható?
A születés pillanatától akármeddig használható. Elöl-, csípőn és háton hordozáshoz is kitűnő.
Használt hordozóinkat
...bizományos adás-vétel keretében értékesítjük. A hordozók állapotát szakértőink mérik föl és garanciát vállalunk érte, hogy az állapotleírás megfelel a valóságnak. Így aztán élvezheted a turis vásárlás előnyeit, annak kockázata nélkül! Minden darab egyedi, és a képek erről az egyedi darabról készültek. Vásárolj a leírás és a képek alapján vagy nézd meg és próbáld ki a hordozót a Hordozóházban.
Állapota

Kellemesen puha, szép állapotú kendő. Mindkét oldalán található néhány kisebb barna folt, mindkét oldalán kb. három szálkihúzódás is van (lásd a képeken).

Egyedi azonosító: 699


A többi tulajdonsága
Hossz: Ez a kendő 5-ös méretű, 420 cm Ha segítséget szeretnél a megfelelő hosszúságú kendő kiválasztásához, ezt a cikkünket ajánljuk, vagy keress minket bátran! Szélessége: 70 cm. Anyaga: 100% biopamut. Szövése, festése: keresztsávoly szövésű hordozókendőt. A fonalat szövés előtt festik, mintáját a szövése adja. A festékek nehézfémektől, mérgező anyagoktól mentesek. Szövéssűrűsége: 220 g/m2.
A Didymos minőség
A Didymos hordozókendők ökológiai gazdaságban termesztett pamutból, azaz biopamutból készülnek. A kevert szálas kendők a biopamut mellet más, szintén ökológiai gazdaságban előállított szálat tartalmaznak: birka, alpaka és kasmírkecske gyapját, selymeket, kapokot, rámit stb. A csúcsminőségű, hosszú szálú gyapot Egyiptomból, Törökországból és Peruból érkezik, majd (környezetvédelmi és társadalmi szempontokat szem előtt tartva) a fonal előállításától a kész kendők csomagolásáig minden egyéb mozzanatot Németországban vagy Ausztriában végeznek. A gyártás és az előállítás során semmilyen egészségre ártalmas kémiai anyagot vagy olyan, napjainkra már általánossá vált eljárást nem használnak, aminek alkalmazását pusztán esztétikai vagy a gyártást könnyítő, gyorsító szempontok indokolják, ám környezettudatossági szempontból aggályosak. A festékek nehézfémektől, mérgezőanyagoktól mentesek.
 
Ha olyan Didymos terméket szeretnél, amit boltunkban nem találsz,
...keress minket elérhetőségeink valamelyikén!

Keresés