Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Használt Close - Zöld virágos

Ár:
0 Ft

Puha és ölelős. Rugalmas kendő, mégsem kell kötözni és nem ér le a földre! Ez a Caboo régi változata, a Close babahordozó! A születés pillanatától kb. 7 kilóig. 

A Turi-EXTRA hordozóit az ösztöndíjalapba fizetett tetszőleges adományért tudod elvinni.

Nem tudod, hogyan vedd magadra? Segítünk!
videók
szakértői oldal
tanácsadás

Kipróbálnád vásárlás előtt? Vagy nincs raktáron?
Kölcsönözz!

Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A Close babahordozó

Ötvözi a rugalmas kendők puhaságát, a két vállra terhelő hordozók kényelmét és a karikás kendők viszonylagos egyszerűségét. Close, vékonyabb és keskenyebb szárú változat, mint mostanii caboo, ezért a hamarabb született babáknak is kiváló. 


Így néz ki
Rugalmaskendő-anyagból készült hordozó, amit azonban nem kell kötözni és a földre sem ér le. A kendőszárak a hátadon keresztezik egymást... A kereszteződésük fix, varrással rögzített, hogy semmi dolgod ne legyen vele - csak belebújsz, és kész! ...majd egy-egy pár karikán átbújva végződnek. A karikák segítségével szabadon és könnyedén állíthatod a bőségét pontról pontra, akár menet közben is.
Mekkora babához és milyen pozícióban használható?
A születés pillanatától kb. 7 kg-os súlyig. Elöl- és csípőn hordozáshoz is kitűnő.
A többi tulajdonsága

Puha pántjai egyenletesen oszlatják a súlyt a háton és a vállakon. Az anyagot flottul, egy kézzel is könnyen áthúzhatjuk a karikákon, így tökéletesen a baba alakjára szabhatjuk a hordozót már az első napokban is. A Close babahordozóhoz a saját anyagából készült kis zsák tartozik, ami a harmadik réteg.


Turi-EXTRA hordozóink

... állapotát szakértőink mérik föl és garanciát vállalunk érte, hogy az állapotleírás megfelel a valóságnak.

Itt olyan hordozóeszközöket és kiegészítőket találsz, amik már több gyereket kiszolgáltak, látszik rajtuk az idő múlása. A hordozós időszakból kinőtt családoktól kaptuk, átnéztük őket, és még biztonsággal használhatóak. Amit kellett, azt megjavítottuk varrodánkban.

Ezeket az eszközöket a javíttatás áráért és/vagy az ösztöndíjalapba juttatott tetszőleges adományért viheted el.

Ha nektek is van olyan eszközötök, amire a családban, barátnők között már nem lesz szükség, és szívesen továbbadnád másnak ellenszolgáltatás nélkül, juttasd el hozzánk, hogy más családoknak is segítsen az eszközöd.


Állapota
Régi típusú Close hordozó. Vékonyabb rugalmas anyagból készült, mint a jelenlegi Caboo-k, ezért a harmadik réteggel együtt kb. 7 kg-ig szolgál ki. Az egyik száron két helyen varrva van a textil, másutt ép az anyag, nincs megnyúlva.
Anyaga
100% biopamutból készült.  A két színoldala megegyezik, a kendőszárak szélén jól tapintható szegés van eltérő textúrájú anyagból. A festéséhez Öko-tex standard festéket alkalmaznak, ami nem tartalmaz az egészségre káros anyagokat.  

Keresés