Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Fidella karikás kendő - Szirének, rasberry

Korlátlan állíthatóság kötözés nélkül, gyors ki-be.  A Fidella kitűnő minőségű karikás kendő.
A születés pillanatától akármeddig használható.

Nem tudod, hogyan vedd magadra? Segítünk!
videók
szakértői oldal
tanácsadás

Kipróbálnád vásárlás előtt? Vagy nincs raktáron?
Kölcsönözz!

Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Tanácsadás babahordozás témában - kedvezményes, hordozóeszköz vásárlásával együtt Tanácsadás babahordozás témában - kedvezményes, hordozóeszköz vásárlásával együtt
5.900 Ft

Leírás

Fidella karikás kendő
A karikás kendő könnyed választás a legkisebbekhez és a föl-le kéretőző nagyokhoz is. A Fidella pedig egyet jelent a megbízható minőséggel, változatos színekkel és mintákkal. Eredeti neve: Fidella Ring-Sling Sirens Rasberry.
Így néz ki
Natúr alapon rózsaszín minta: szirének és tengeri csillagok, a visszáján fordítva. Az eltérő színű oldalak segítik a kendő használatát. A lelógó vége ferdén vágott, csapott. A vállmegoldása ráncolt. (A különböző vállmegoldásokról itt tájékozódhatsz.)
Mekkora babához és milyen pozícióban használható?
A születés pillanatától akármeddig használható. Elöl-, csípőn és akár háton hordozáshoz is.
A többi tulajdonsága
Hosszválaszték: A Fidella karikás kendők hossza a rövidebbik oldalon kb. 180 cm.  A kendő lelógó vége ferdén vágott, csapott; a kendő hosszát a rövidebbik oldalán mérjük. Ígért szélesség: 70 cm. A kendő a színét a mosásnál nem ereszti, sok használat után is eredeti színében pompázik. Anyaga: 100% biopamut. Karikák: egy pár 87 mm átmérőjű, eloxált alumínium karika. Szövése, festése: A Fidella hordozókendők kiváló minőségű, hosszú szálú gyapotból készülnek. A fonal és a szövet kémiailag nem kezelt, festés előtt nem fehérített. A festék semmilyen káros anyagot nem tartalmaz, nehézfémektől mentes, bőrbarát és “nyál-álló”. A fonalat szövés előtt festik, a kendő mintáját a szövése adja. Szövéssűrűsége: 205 g/m2.

Videók

Keresés