Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Fauna fajáték - Észak-európai madarasfa

Ár:
9.100 Ft

Milyen madarak élnek Észak-Európában?

A Madarasfa-sorozat ez a darabja a Észak-Európában élő madárfajokat mutatja be a gyermeknek.
A szobadíszként is remek, kézzel festett összerakós fajáték remek időtöltést, és segít abban, hogy a gyermeked a környezettudatos életformát válassza.
Kipróbálhatjátok a kézügyességeteket úgy is, ha a madarakból tornyot próbáltok építeni.

Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Ez a 3D puzzle a Fauna prémium kollekció részeként a darabok összeillesztésének kalandján túl közelebb hozza hozzád a természetet is.

A termékcsalád minden darabjában nyolc különböző, az adott kontinensre jellemző madár található, a fa, amely otthont ad nekik, szintén a földrészről származik.

Ez a fajáték az észak-európai madarakkal ismertet meg, melyek az év legnagyobb részében Európa erdeiben élik életüket. Többségük a nagy téli hidegek idején költözik csupán egy rövid látogatásra délebbre. Köztük található földrészünk legapróbb madara a királyka, mely akkora, mint egy dió. A szajkó pedig a legjobb hangutánzó. Nem csupán más madarak dallamát képes hűen lemásolni, de a szekér nyikorgását, a kutya ugatását is.
Védd a madarakat, jó szórakozást!


Érdekességek:

  • Képzeld, Svédországban található a legidősebb ismert fa, mely 9 550 éves. Ez nem más, mint egy norvég lucfenyő, melynek az emberek az Old Tjikko becenevet adták. Bizony, egy fa, aminek neve van! :)
  • Tudtad, hogy a germánok ősei, azaz a teuton törzs tagjai a karvalyt szent állatként tisztelték? Anglia bizonyos részein pedig úgy tartották, hogy a kakukkok télire karvallyá változnak. Te ugye tudod, hogy ez csak hiedelem?

És még...

  • Méret: 21x27 cm
  • A mellékelt tájékoztató bemutatja a fajátékban fellelhető madarakat.
  • Alapanyaga fenntartható erdőgazdálkodásból származik.
  • A festék nem tartalmaz egészségre káros anyagot.

Keresés