Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

EMK a családban - alapkurzus Ónodi Ágival Veszprémben

Ár:
20.000 Ft

Lépjetek ki a “kinek van igaza?” taposómalmából! Tegyétek át a fókuszt a kapcsolatra. Élvezzétek az együttérzéssel teli találkozásokat akár még a konfliktusokban is - majd találjátok meg együtt a közös megoldást! Az EMK a felnőtt kapcsolataidban és a szülő-gyerek relációban egyaránt jól használható.


A féléves kurzus részvételi díja 60 000 forint. A családból a második résztvevőnek 40 000 forint.

Ebből most, a jelentkezésedkor 20 000 forintot kérünk. (Ez nem jár vissza, ha meggondolod, és mégsem jössz.)

A részvételi díjon felüli költség fejenként kb. 1000 forint terembérleti díj, amit a helyszínen a szervezőknek fizethetsz.


 • Időpontok: 2020. február 25., márc. 17., ápr. 7., 28., máj. 19., jún. 9.
 • Minden alkalommal: 10:00-tól 13:00-ig.
 • Helyszín: ÉletMagHáz – Veszprém, Dózsa György utca 23.
 • Oktató: Ónodi Ágnes.
 • Jelentkezés: tedd be a kosaradba, és vásárold meg ezt a terméket.
Elérhetőség: Van még szabad hely
Kapható választék:
Így szeretnék fizetni::

Leírás

Mi történik a kurzuson?

EMK felnőttekkel

Lépésről lépésre végigvesszük az EMK-s kommunikációs folyamat egészét és az eszközeit. Áttekintést és egyszerűen biztos tudást kapsz az eszközökről. Természetesen minden lépést gyakorolunk is.

Az EMK megtanulása út, amin nem lehet végigszaladni - csak egyik lépés a másik után jöhet. Nem garantáljuk, hogy fél év múlva minden konfliktusodat könnyedén és teljes megértéssel fogod fogadni. Az viszont biztos, hogy a kurzussal nagyot lépsz előre ezen az úton.

EMK gyerekekkel

Az EMK természetesen ugyanúgy működik a gyerekekkel is, mint a felnőttekkel. Csakhogy a gyerekek sok szempontból másként működnek, mint a felnőttek. És az életkori sajátosságok figyelmen kívül hagyásával már készen is van a félreértés! Ha viszont tisztán látod az életkori sajátosságokat, rengeteg konfliktuselyzet és probléma varázsütésre eltűnik, a maradék nagy része pedig könnyen kezelhetővé válik.

Ezért az EMK a családban alapkurzus minden alkalmán a “felnőtt EMK” tanulása és gyakorlása után elmerülünk egy életkorban az újszülött kortól a kamaszkorig. A tapasztalatok szerint ez valóban azonnal készpénzre váltható segítséget jelent a résztvevő családok hétköznapjaiban.


A csoport

 • 10-15 fős
 • a csoport csak akkor indul, ha van rá legalább 10 jelentkező
 • fix csoportban tanulunk, amihez az indulás után már nem lehet csatlakozni
 • csoportvezető: Ónodi Ágnes

Mikor?

 • a kurzus hat alkalmas
 • havonta egyszer találkozunk
 • a következő csoport időpontjai: 2020. febr. 25., márc. 17., ápr. 7., 28., máj. 19., jún. 9.
 • minden alkalom három óra hosszú, 10:00-tól 13:00-ig vagyunk együtt

Hol? - És hol legyen közben a gyerekem?

A kurzust a veszprémi ÉletMagHázban tartjuk (Dózsa György utca 23.).

A helyszín és a program teljesen bababarát. A kisbabádat hozd magaddal nyugodtan. Ha kisbabával jössz, arra kell számítanod, hogy ugyan lesznek olyan feladatok, amiket pl. szoptatás közben csak kívülről tudsz nézni, de a kurzus így is tökéletesen tud működni számodra.

Arra kérünk, hogy a nagyobb, már mászó vagy totyogó gyerekedet, ha egy mód van rá, ne hozd magaddal. Ha mégis csak vele tudsz jönni, és úgy ismered őt, hogy tudsz és tudunk mellette tanulni, hozd el őt is nyugodtan.

Arra kérünk, hogy már folyamatos verbális interakciót igénylő (két éves kor körüli vagy annál nagyobb) gyerekeidnek biztosíts gyerekfelügyeletet a kurzus alatt. Azért kérjük ezt tőled, mert az ekkora gyerekek már figyelik és elraktározzák a felnőtt beszélgetéseket. Nem az ő fülüknek szánjuk, amiről beszélgetni fogunk - a hallottak nem jól szolgálnák a fejlődésüket.

Kérjük, számolj azzal, hogy a kurzus fél éves elköteleződést jelent, ami alatt - bármily meglepő - a gyerekek is nőni szoktak.

Ez a havi három óra befektetés a közös jövőtökbe, ezúton is kérjük a családodat, hogy ha tudnak, adjanak neked támogatást!


Mennyibe kerül?

A részvételi díj

 • 60 000 forint,
 • a családból a második résztvevőnek 40 000 forint.

Komoly részvételi szándékodat egy 20 000 forintos első részlet befizetésével tudod jelezni - innentől számítunk rád, és biztosítjuk helyedet a csoportban.

A részvételi díjon felüli költség fejenként kb. 1000 forint terembérleti díj, amit a helyszínen a szervezőknek fizethetsz.

A továbbiakban is van mód részletfizetésre, egyéni ütemezéssel.


Foglald le a helyedet a csoportban!

A jelentkezéshez tedd be a kosaradba, és vásárold meg ezt a terméket.

Keresés