Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

EMK a családban - gyakorlócsoport Ónodi Ágival Veszprémben

Ár:
20.000 Ft

Sok-sok gyakorlás, és az alapkurzus után végre jöhetnek a nüanszok – amiktől a tudásod életre kel! Elmélyülünk az EMK gyakorlatában és az életkori sajátosságokban egyaránt. Ha nem voltál még az EMK alapkurzusunkon, először oda gyere! A gyakorlócsoportunkba csak az alapkurzusunkat végzetteket várjuk.


A kurzus részvételi díja 20 000 forint. A családból a második résztvevőnek 15 000 forint.

A részvételi díjon felüli költség fejenként 1700-2800 forint terembérleti díj, aminek a pontos összege a résztvevők számától függ, és amit a helyszínen a szervezőknek fizethetsz.


 • A következő gyakorlócsoport időpontja: hamarosan kitűzünk új időpontot, akkor tudsz majd rá jelentkezni. Helyszín: ÉletMagHáz – Veszprém, Dózsa György utca 23.
  • Oktató: Ónodi Ágnes.
  • Jelentkezés: tedd be a kosaradba, és vásárold meg ezt a terméket.
Elérhetőség: Van még szabad hely

Leírás

Mi történik a kurzuson?

Gyakoroljuk az EMK-t akár felnőtt, akár gyerek szituációkban, és mélyülünk az életkori sajátosságokban, az alapkurzusénál még nagyobb teret adva a ti kérdéseiteknek.


A csoport
 • 5-13 fős
 • a csoport csak akkor indul, ha van rá legalább 5 jelentkező
 • csoportvezető: Ónodi Ágnes

Mikor?

 • bő öt óra hosszát tanulunk, és két hosszabb szünetet tartunk, így összesen 10:00-tól 16:30-ig vagyunk együtt
 • előre láthatóan két-három havonta hirdetünk gyakorlócsoportot Veszprémben

Hol? - És hol legyen közben a gyerekem?

A kurzust a veszprémi ÉletMagHázban tartjuk (Dózsa György utca 23.).

A helyszín és a program teljesen bababarát. A kisbabádat hozd magaddal nyugodtan. Ha kisbabával jössz, arra kell számítanod, hogy ugyan lesznek olyan feladatok, amiket pl. szoptatás közben csak kívülről tudsz nézni, de a kurzus így is tökéletesen tud működni számodra.

Arra kérünk, hogy a nagyobb, már mászó vagy totyogó gyerekedet, ha egy mód van rá, ne hozd magaddal. Ha mégis csak vele tudsz jönni, és úgy ismered őt, hogy tudsz és tudunk mellette tanulni, hozd el őt is nyugodtan.

Arra kérünk, hogy már folyamatos verbális interakciót igénylő (két éves kor körüli vagy annál nagyobb) gyerekeidnek biztosíts gyerekfelügyeletet a kurzus alatt. Azért kérjük ezt tőled, mert az ekkora gyerekek már figyelik és elraktározzák a felnőtt beszélgetéseket. Nem az ő fülüknek szánjuk, amiről beszélgetni fogunk - a hallottak nem jól szolgálnák a fejlődésüket.


Mennyibe kerül?

A részvételi díj

 • 20 000 forint,
 • a családból a második résztvevőnek 15 000 forint.

A részvételi díjon felüli költség fejenként 1700-2800 forint terembérleti díj, aminek a pontos összege a résztvevők számától függ, és amit a helyszínen a szervezőknek fizethetsz.


Foglald le a helyedet a csoportban!

A jelentkezéshez tedd be a kosaradba, és vásárold meg ezt a terméket.

Ha nem voltál még az EMK alapkurzusunkon, először oda gyere! A gyakorlócsoportunkba csak az alapkurzusunkat végzetteket várjuk.

Keresés