Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

EMK a családban - alapkurzus Ónodi Ágival

Lépjetek ki a “kinek van igaza?” taposómalmából! Tegyétek át a fókuszt a kapcsolatra. Élvezzétek az együttérzéssel teli találkozásokat akár még a konfliktusokban is - majd találjátok meg együtt a közös megoldást! Az EMK a felnőtt kapcsolataidban és a szülő-gyerek relációban egyaránt jól használható.


A 4 hónapos kurzus részvételi díja 60 000 forint. A családból a második résztvevőnek 40 000 forint.

Ebből most, a jelentkezésedkor 20 000 forintot kérünk. (Ez nem jár vissza, ha meggondolod, és mégsem jössz.)


  • Időpontok: 2020. febr. 24., márc. 16., ápr. 6., 27., máj. 18., jún. 8.
  • Minden nap: 10:00-tól 13:00-ig.
  • Oktató: Ónodi Ági.
  • Jelentkezés: tedd be a kosaradba, és vásárold meg ezt a terméket.

Leírás

Mi történik a kurzuson?

EMK felnőttekkel

Lépésről lépésre végigvesszük az EMK-s kommunikációs folyamat egészét és az eszközeit. Áttekintést és egyszerűen biztos tudást kapsz az eszközökről. Természetesen minden lépést gyakorolunk is.

Az EMK megtanulása út, amin nem lehet végigszaladni - csak egyik lépés a másik után jöhet. Nem garantáljuk, hogy fél év múlva minden konfliktusodat könnyedén és teljes megértéssel fogod fogadni. Az viszont biztos, hogy a kurzussal nagyot lépsz előre ezen az úton.

EMK gyerekekkel

Az EMK természetesen ugyanúgy működik a gyerekekkel is, mint a felnőttekkel. Csakhogy a gyerekek sok szempontból másként működnek, mint a felnőttek. És az életkori sajátosságok figyelmen kívül hagyásával már készen is van a félreértés! Ha viszont tisztán látod az életkori sajátosságokat, rengeteg konfliktuselyzet és probléma varázsütésre eltűnik, a maradék nagy része pedig könnyen kezelhetővé válik.

Ezért az EMK a családban alapkurzus minden alkalmán a “felnőtt EMK” tanulása és gyakorlása után elmerülünk egy életkorban az újszülött kortól a kamaszkorig. A tapasztalatok szerint ez valóban azonnal készpénzre váltható segítséget jelent a résztvevő családok hétköznapjaiban.


A csoport

  • max. 12 fős
  • fix csoportban tanulunk, amihez az indulás után már nem lehet csatlakozni
  • csoportvezető: Ónodi Ágnes.

Mikor?

  • a kurzus hat alkalmas
  • a következő csoport időpontjai: 2020. febr. 24., márc. 16., ápr. 6., 27., máj. 18., jún. 8.
  • minden alkalom három óra hosszú, 10:00-tól 13:00-ig vagyunk együtt

Hol? - És hol legyen közben a gyerekem?

A kurzust a Hordozóház oktatótermében tartjuk.

A helyszín és a program teljesen bababarát. A kisbabádat hozd magaddal nyugodtan. Pelenkázóval, mikróval, felszerelt konyhával és szuper babahordozó eszközökkel várunk. Ha kisbabával jössz, arra kell számítanod, hogy ugyan lesznek olyan feladatok, amiket pl. szoptatás közben csak kívülről tudsz nézni, de a kurzus így is tökéletesen tud működni számodra. (Van lehetőséged különvonulva szoptatni is, ha szeretnél.)

Arra kérünk, hogy a nagyobb, már mászó vagy totyogó gyerekedet, ha egy mód van rá, ne hozd magaddal. Ha mégis csak vele tudsz jönni, és úgy ismered őt, hogy tudsz és tudunk mellette tanulni, hozd el őt is nyugodtan. Oktatótermünk a számára is teljesen gyerekbarát, nyugodt és biztonságos. Neki való játékokkal, szabad térrel várjuk, és mindennel, amire a kényelmetekhez szükségetek lehet.

Arra kérünk, hogy már folyamatos verbális interakciót igénylő (két éves kor körüli vagy annál nagyobb) gyerekeidnek biztosíts gyerekfelügyeletet a kurzus alatt. Azért kérjük ezt tőled, mert az ekkora gyerekek már figyelik és elraktározzák a felnőtt beszélgetéseket. Nem az ő fülüknek szánjuk, amiről beszélgetni fogunk - a hallottak nem jól szolgálnák a fejlődésüket.

Ez a havi három óra befektetés a közös jövőtökbe, ezúton is kérjük a családodat, hogy ha tudnak, adjanak neked támogatást!


Mennyibe kerül?

A részvételi díj

  • 60 000 forint,
  • a családból a második résztvevőnek 40 000 forint.

Komoly részvételi szándékodat egy 20 000 forintos első részlet befizetésével tudod jelezni - innentől számítunk rád, és biztosítjuk helyedet a csoportban.

A továbbiakban is van mód részletfizetésre, egyéni ütemezéssel.


Hogy megkönnyítsük a döntésedet

...a tréning előtt egy nulladik alkalmat, egy kóstolót tartunk. Gyere el, és hozd el azt is, aki fontos neked, vagy aki segíteni fog, hogy itt lehetsz (nem kerül több pénzbe, ha többen jöttök a kóstolóra)! Nézzétek meg együtt, hogy mit fogsz kapni, hol és hogyan fogunk együtt dolgozni.

A kóstolóról a részleteket itt találod.


Foglald le a helyedet a csoportban!

A jelentkezéshez tedd be a kosaradba, és vásárold meg ezt a terméket.

Keresés