Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

emeibaby, "baby" méretű, újszülött kortól használható csatos kenguru - szivárványos Baali

Ár:
49.900 Ft

Csatost veszel magadra, kendő öleli a babádat, mi az? A megfejtés: Emeibaby! A csatosok és a hordozókendők egyedülálló kombinációja!

Újszülött kortól 2 éves korig.

Nem tudod, hogyan vedd magadra? Segítünk!
cikkek
tanácsadás
tanfolyam

Kipróbálnád vásárlás előtt? Vagy nincs raktáron?
Kölcsönözz!

Leírás

AZ EMEIBABY CSATOS HORDOZÓ
Csatos hordozóhoz méltóképpen egyszerű és gyors használni, miközben kendősen a babára állítható! Az Emeibaby osztrák édesanya egyedülálló találmánya. Élvezd a színpompás kendőket és a csatosok mindennapi kényelmét egyben!

SZÍN, MINTA
A hordozó hátrésze a kék és a zöld árnyalataiban játszó csíkos kendőből készül, a pántjai és a dereka fekete, a csatok és a hevederek feketék.
Az eredeti elnevezése: emeibaby Trage Antigua baby size.

MEKKORA BABÁHOZ ÉS MILYEN POZÍCIÓKBAN HASZNÁLHATÓ?
Ez a modell a születés pillanatától (kb. 2 kg-os súlytól) az átlagos kétéves gyerek testméretéig szolgál.

Létezik nagyobbik, úgynevezett totyogó méretű (“toddler”) emeibaby hordozó is, ami kb. az áltagos egyéves testmérettől az áltagos hároméves testméretig használható. Ilyen nagyobb modellt itt találsz.

A hordozó magassága állítható

Azzal, hogy a babát hogyan teszed bele.
A hordozó szélessége állítható

a karikákkal, fokozatmentesen,
♥ amely állítási lehetőséget a test-rész fölső részén levő szűkítő egészít ki, hogy a hordozó a legkisebbekre is mindenhol tökéletesen simuljon. Ennek a fölső szűkítőnek az állítása is fokozatmentes, a szűkítés egyszerű csomóval rögzíthető.

Az Emeibaby csatos hordozók elöl- és háton hordozáshoz kitűnőek.

FELÉPÍTÉSE
Az Emeibaby hordozó ötvözi a hordozókendők puhaságát, pontos állíthatóságát és a csatos hordozók életérzését, könnyedségét. A hordozóeszköz szövöttkendő-anyagból készült, és különlegessége, hogy a test rész alja egy-egy pár karikával pontosan, finoman, a hordozó többi részétől függetlenül a babára állítható. A szabásának és az állítási lehetőségeinek köszönhetően minden életkorban megvalósulhat az a hordozási pozíció, amely a gyermeknek és a hordozójának is a legtöbbet nyújtja.

A derék- és vállpántok finoman párnázottak, kifejezetten vékony, keskeny vállú anyukáknak is kényelmesek. A derékpántokat és a vállpántokat csattal rögzítjük, és hevederekkel állíthatók a felnőttek méretére.

A hátrész felső része egyenes. Itt rögzül a baba fejét alváskor megtámasztó kapucni, amit a hordozó vállpántjainpatenttal rögzíthetünk.

A TÖBBI TULAJDONSÁGA
A derékpánt 60 cm-től 137 cm-ig állítható.

A vállpántok 40 cm-től 90 cm-ig állíthatóak.

A kenguru test-részének magassága 33 cm.

KIEGÉSZÍTŐK EMEIBABY CSATOS KENGURUHOZ
Rágja a baba vállpántokat?

Tegyél rájuk egyszerűen le- és fölrakható, könnyen mosható pántvédőt!
Így sokkal egyszerűbben tisztán tarthatod a hordozó legintenzívebben koszolódó és a baba egészsége szempontjából kritikus részét.
A GYÁRTÁSHOZ FELHASZNÁLT ANYAGOK
A babával érintkező és a pántokat, derékpántot borító részek 100% biopamutból készültek.

A hordozót igényes, füllel ellátott saját dobozában, képes leírással szállítjuk.

Ha olyan Emeibaby hordozót vagy kiegészítőt szeretnél, amit a boltunkban nem találsz, de a gyártó weboldalán fellelhető, rendeld meg nálunk, elhozzuk neked!

Kipróbálnád? Vagy nincs raktáron?

Kölcsönözz!
Van, hogy könnyebb választani, ha már kipróbáltad a hordozót, amit kiszemeltél magatoknak. Kölcsönözd ki, használd, amíg szeretnéd, és azt vedd meg, amelyik igazán hozzátok illik! Kölcsönözhetsz személyesen a Hordozóházban, itt segítünk is rátok állítani a hordozót, amit elviszel. Ha nem szeretnél vagy nem tudsz bejönni, postán is elküldjük a kölcsönhordozódat. A további részletekért kattints.
Ingyenes kölcsönzés - amíg a sajátod meg nem jön
Olyan modellt rendeltél, amire várni kell, mert éppen nincsen raktáron? Addig sem maradsz hordozó nélkül, amíg a sajátodra vársz! Ha rendeltél tőlünk, és várnod kell a hordozódra, amíg megérkezik, ingyen hordozó jár neked addig, amíg a sajátod meg nem jön. A további részletekért kattints.
 
Virtuális támogatás hordozási tanácsadóinktól
Mit tud a csatos hordozó? Melyik hordozóeszközt válasszam?

hordozóeszköz-választóprogram

összehasonlító táblázat a hordozóeszközökről

Kérdezz tőlünk e-mailben vagy a fb-oldalunkra írt üzenetben!
Személyes támogatás a hordozási tanácsadóinktól
Folyamatos és ingyenes hordozási tanácsadással várunk a Hordozóházban. Tanfolyamok és konzultációk a Hordozóházban vagy az otthonodban.

Videók

Keresés