Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz róla. 
Elfogadom
Menü

EMA mei tai - eper

Letisztult design - magyar édesanya munkája.

Nem tudod, hogyan vedd magadra? Segítünk!
cikkek
tanácsadás
tanfolyam

Kipróbálnád vásárlás előtt? Vagy nincs raktáron?
Kölcsönözz!

Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Tanácsadás babahordozás témában - kedvezményes, hordozóeszköz vásárlásával együtt Tanácsadás babahordozás témában - kedvezményes, hordozóeszköz vásárlásával együtt
5.900 Ft

Leírás

Az EMA Design mei tai

...nagyobbacska babáknak való kötős kenguru, ún. mei tai, sokáig kiszolgál benneteket. A pántjai masszívak, erősen tartanak, a hordozó hátrésze pedig finoman támasztja a babádat, kisgyerekedet.

Szín, minta

Egyszínű rózsaszín az egész hordozó: hátrész, derékpánt, vállpántok, alvócsuklya. Eredeti neve: EMA Design mei tai Strawberry.

Mekkora babához és milyen pozíciókban használható?

Nagyobbacska csecsemőkortól, azaz 6 kilótól egészen 2-2 és fél éves korig.

A hordozó magassága állítható

  • Azzal, hogy a babát hogyan teszed bele.
A hordozó szélessége állítható
  • Csökkenthető  (külön megvásárolható) szűkítőhevederrel.
  • Növelhető a vállpántok segítségével – azzal, hogy hol vezetjük el a baba combján.

Profilja az elöl- és a háton hordozás. Csípőn is lehet vele hordozni.


Felépítése

 A hátrész kétoldalt és fölül ívelt, a baba combjainál párnázott. A hátlap több réteg erős vászonból (twill vagy canvas) készül. Így a mei tai tartós, erős, mégis finoman ölelős. A kapucni a vállpánton lévő bujtatón átfűzve rögzíthető. Megakadályozza, hogy a baba feje hátrabillenjen, ha elalszik, és egy kis kuckót is képez neki a nyugodt alváshoz. 

A többi tulajdonsága

A derékpántok hossza 180 cm, ebből 50 cm a párnázott rész, hogy igazán kényelmes legyen neked. A vállpántok teljes hossza: 180 cm, ebből 40 cm párnázott, a pedig szélességük 8 cm. A pántok anyaga is 100% pamut twill vagy canvas. Megerősített varrással készülnek. A kenguru hátrészének szélessége: a baba lábánál 38 cm, a vállpántoknál pedig 44 cm. Magassága: a legmagasabb ponton 42 cm. 

Keresés