Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz róla. 
Elfogadom
Menü

Elölhordozós/pocakos betét varratása saját, hozott kabátból

Gomboshoz gombos, cipzárashoz cipzáras, ahogy azt illik... A saját kabátodat alakítjuk át - praktikus, olcsó, kézreálló megoldás.

Elérhetőség: Varratás

Leírás

Milyen lesz a nálunk varratott elölhordozós/pocakos kabátod?
A kabát az általad igényelt hosszban kap egy általad választott színű polár- és/vagy softshellbetétet. A betét a kabát fajtájától függően cipzárral vagy gombbal rögzíthető a kabátra. Ha a kabátod cipzárral zárul, de ez a cipzár esetleg nem összeillő azzal, ami a betétre kerül, akkor a kabát eredeti cipzárját is kicseréljük, hogy a bővítőbetétet fel lehessen cipzározni. A cipzárcseréhez minden esetben kérjük a beleegyezésedet. Ha gombos kabátot hozol, a betét is gombolós lesz. A betét teteje a nyakkivágástól 10 cm-re kerül. Kerülhet máshova is - szólj, ha másképp szeretnéd. A bővítőbetét bőségét a fenti és az alsó részén is gumi és rugós zsinórvég segítségével állíthatod a kellő bőségűre. Így a betétet egy mozdulattal beszűkítheted, hogy kint maradjon a hideg, és bent maradjanak a vállacskák, lábacskák. Ha gyerek nélkül indulsz útnak, a betétet egyszerűen kiveheted a kabátból, és a kabát újra csak a tiéd lesz. Ha ismered régebbről a Veri-féle kabátot, akkor nem csoda, ha ráismertél: igen, ez a kabát az oktatónk, Magyarné Hámori Veronika, azaz Veri fejlesztése! A kabát bármilyen hordozóeszközhöz megfelelő lesz. A Hordozóházban van mintakabát, gyere és nézd meg!
Azért, hogy neked is legyen elölhordozós/pocakos kabátod...
  • Válaszd ki a kabátodat, amit át szeretnél alakíttatni. Majdnem minden kabát alkalmas erre, elég hát, ha arra figyelsz, hogy tetsszen neked és kényelmes legyen.
  • Hozd be a Hordozóházba vagy küldd el postán.
  • Válaszd ki a kínálatból, hogy melyik színű polár- és/vagy softshellbetétet szeretnéd bele.
  • Mi elkészítjük, és (szezontól függően) két-három hét múlva visszaadjuk/visszaküldjük a hordozós kabátodat.

Ár és garancia
Az ár cipzáros kabátra vonatkozik, cipzárcsere nélkül. Az ár tartalmazza az anyagköltséget és a munkadíjat is. Ha nem tetszik az elkészült kabát, visszaadjuk a pénzedet, vagy másik betétet varrunk bele. Ha ilyen igényed volna, kérünk, hogy ezt az átvételtől számított 14 napon belül jelezd felénk.
Háton (is) hordoznál a kabátodban?
Varrass bele háton hordozós betétet is!

Keresés