Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz róla. 
Elfogadom
Menü

Dolcino szövött hordozókendő - Stromboli, 540 cm

Ár:
28.190 Ft

Jó minőségű, kedvező árú szövött babahordozó-kendő 100% biopamutból.
A születés pillanatától akármeddig használható.

Nem tudod, hogyan vedd magadra? Segítünk!
videók
szakértői oldal
tanácsadás

Kipróbálnád vásárlás előtt? Vagy nincs raktáron?
Kölcsönözz!

Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Dolcino karikás kendő
A szövött hordozókendő nagy klasszikus: igazi jolly joker bármekkora babának és bármilyen testalkatú hordozó személynek. Eredeti neve: Dolcino Tragetuch Stromboli.

Így néz ki
Hosszában csíkos kendő, a tűz színeiben. A különböző színű szegések, és a színes csíkok segítik a kendő használatát. Mindkét hosszanti szegésén kézzel is könnyen tapintható középjelzés van. A kendő szélei duplán szegettek.
Mekkora babához és milyen pozícióban használható?
A születés pillanatától akármeddig használható. Elöl-, csípőn és háton hordozáshoz is kitűnő.
A többi tulajdonsága
Ez a kendő 540 cm lesz az első mosás után. Ígért szélesség: 70 cm. A kendő a színét a mosásnál nem ereszti, sok használat után is eredeti színében pompázik. Anyaga: 100% biopamut.Szövése, festése: A Dolcino hordozókendők ellenőrzött ökológiai termesztéssel termesztett pamutból készülnek. A fonal és a szövet kémiailag nem kezelt, festés előtt nem fehérített. A festék semmilyen káros anyagot nem tartalmaz, nehézfémektől mentes, bőrbarát és “nyál-álló”. A fonalat szövés előtt festik, a kendő mintáját a szövése adja. Szövéssűrűsége: 200 g/m2.
A kendő Svájcban és Németországban készül méltányos körülmények között.

Videók

Keresés