Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz róla. 
Elfogadom
Menü

Diva Essenza karikás kendő - bambuszos, Viola

Ár:
28.900 Ft

Korlátlan állíthatóság kötözés nélkül, gyors ki-be. Minőségi alapanyagok, olasz design, hangulatos színkombinációk - ez a Diva! Puha, kezes kendő, finoman tapintható mintával. A születés pillanatától bármeddig.

Nem tudod, hogyan vedd magadra? Segítünk!
videók
szakértői oldal
tanácsadás

Kipróbálnád vásárlás előtt? Vagy nincs raktáron?
Kölcsönözz!

Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Diva karikás kendő
A karikás kendő könnyed választás a legkisebbekhez és a föl-le kéretőző nagyokhoz is. A Diva népszerűségének titka az emblematikus elegancia és a finom puhaság.Eredeti neve: Diva Essenza Viola.
Így néz ki
Az árnyalataival játszó kendőn a levél alakú mintát belülről gazdagon díszített indás, leveles ornamentika tölti, amelyek (a levél erezete mentén) éppen sarjadó életfává alakulnak. A kendő hosszanti szegései nem különböznek egymástól, mégis a két különböző oldalszín miatt könnyen tudhatod, melyik oldalon is vagy. A lelógó vége ferdén vágott, csapott. Nem gyári karikás, hanem új, hosszú kendőből készült a Hordozóház varrodájában, Didymos karikákkal, ráncolt vállmegoldással. Itt láthatod, hogy milyen vállmegoldások léteznek. Ha további segítséget szeretnél a választásban, keress minket bátran!
Mekkora babához és milyen pozícióban használható?
A születés pillanatától akármeddig használható. Elöl-, csípőn és akár háton hordozáshoz is.
A többi tulajdonsága
A kendő a színét a mosásnál nem ereszti, sok használat után is eredeti színében pompázik. Anyaga: 50% pamut, 50% bambusz. Karikák: egy pár 87 mm átmérőjű, eloxált alumínium karika. Szövése, festése: jacquard szövésű hordozókendő. A fonalat szövés előtt festik, mintáját a szövése adja. A festékek nehézfémektől, mérgező anyagoktól mentesek. Szövéssűrűsége: 210 g/m2.

Keresés