Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Diva Essenza karikás kendő - bambuszos, Smeraldo

Korlátlan állíthatóság kötözés nélkül, gyors ki-be. Minőségi alapanyagok, olasz design, hangulatos színkombinációk - ez a Diva! Puha, kezes kendő, finoman tapintható mintával. A születés pillanatától bármeddig.

Nem tudod, hogyan vedd magadra? Segítünk!
cikkek
tanácsadás
tanfolyam

Kipróbálnád vásárlás előtt? Vagy nincs raktáron?
Kölcsönözz!

Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Tanácsadás babahordozás témában - kedvezményes, hordozóeszköz vásárlásával együtt Tanácsadás babahordozás témában - kedvezményes, hordozóeszköz vásárlásával együtt
5.900 Ft

Leírás

Diva karikás kendő
A karikás kendő könnyed választás a legkisebbekhez és a föl-le kéretőző nagyokhoz is. A Diva népszerűségének titka az emblematikus elegancia és a finom puhaság.Eredeti neve: Diva Essenza Smeraldo.
Így néz ki
Az árnyalataival játszó kendőn a levél alakú mintát belülről gazdagon díszített indás, leveles ornamentika tölti, amelyek (a levél erezete mentén) éppen sarjadó életfává alakulnak. A kendő hosszanti szegései nem különböznek egymástól, mégis a két különböző oldalszín miatt könnyen tudhatod, melyik oldalon is vagy. A lelógó vége ferdén vágott, csapott. A vállmegoldása rakott. Itt láthatod, hogy milyen váll megoldások léteznek. Ha további segítséget szeretnél a választásban, keress minket bátran!
Mekkora babához és milyen pozícióban használható?
A születés pillanatától akármeddig használható. Elöl-, csípőn és akár háton hordozáshoz is.
A többi tulajdonsága
Hosszválaszték: A Diva karikás kendők "M" mérete kb. 180 cm hosszúságban készülnek. Ha ennél hosszabbat szeretnél, akkor kérd a 200 cm-es "L" méretet, és megrendeljük neked.  A kendő lelógó vége ferdén vágott, csapott; a kendő hosszát a rövidebbik oldalán mérjük. Ha nem vagy benne biztos, hogy melyik a te méreted, a választásban segít ez a cikkünk, vagy ha szeretnél személyes segítséget, keress minket bátran! A kendő a színét a mosásnál nem ereszti, sok használat után is eredeti színében pompázik. Anyaga: 50% pamut, 50% bambusz. Karikák: egy pár 87 mm átmérőjű, eloxált alumínium karika. Szövése, festése: jacquard szövésű hordozókendő. A fonalat szövés előtt festik, mintáját a szövése adja. A festékek nehézfémektől, mérgező anyagoktól mentesek. Szövéssűrűsége: 210 g/m2.

Kipróbálnád? Vagy nincs raktáron?

Kölcsönözz!
Van, hogy könnyebb választani, ha már kipróbáltad a hordozót, amit kiszemeltél magatoknak. Kölcsönözd ki, használd, amíg szeretnéd, és azt vedd meg, amelyik igazán hozzátok illik! Kölcsönözhetsz személyesen a Hordozóházban, itt segítünk is rátok állítani a hordozót, amit elviszel. Ha nem szeretnél vagy nem tudsz bejönni, postán is elküldjük a kölcsönhordozódat. A további részletekért kattints.
Ingyenes kölcsönzés - amíg a sajátod meg nem jön
Olyan modellt rendeltél, amire várni kell, mert éppen nincsen raktáron? Addig sem maradsz hordozó nélkül, amíg a sajátodra vársz! Ha rendeltél tőlünk, és várnod kell a hordozódra, amíg megérkezik, ingyen hordozó jár neked addig, amíg a sajátod meg nem jön. A további részletekért kattints.

Keresés