Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Diva Essenza karikás kendő - Azzurro

Ár:
23.500 Ft

Korlátlan állíthatóság kötözés nélkül, gyors ki-be. Minőségi alapanyagok, olasz design, hangulatos színkombinációk - ez a Diva! Puha, kezes kendő, finoman tapintható mintával. A születés pillanatától bármeddig.

Nem tudod, hogyan vedd magadra? Segítünk!
cikkek
tanácsadás
tanfolyam

Kipróbálnád vásárlás előtt? Vagy nincs raktáron?
Kölcsönözz!

NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-01-13

Leírás

Diva karikás kendő
A karikás kendő könnyed választás a legkisebbekhez és a föl-le kéretőző nagyokhoz is. A Diva népszerűségének titka az emblematikus elegancia és a finom puhaság.Eredeti neve: Diva Essenza Azzurro.
Így néz ki
Az árnyalataival játszó kendőn a levél alakú mintát belülről gazdagon díszített indás, leveles ornamentika tölti, amelyek (a levél erezete mentén) éppen sarjadó életfává alakulnak. A kendő hosszanti szegései nem különböznek egymástól, mégis a két különböző oldalszín miatt könnyen tudhatod, melyik oldalon is vagy. A lelógó vége ferdén vágott, csapott. A vállmegoldása rakott. Itt láthatod, hogy milyen váll megoldások léteznek. Ha további segítséget szeretnél a választásban, keress minket bátran!
Mekkora babához és milyen pozícióban használható?
A születés pillanatától akármeddig használható. Elöl-, csípőn és akár háton hordozáshoz is.
A többi tulajdonsága
Hosszválaszték: A Diva karikás kendők "M" mérete kb. 180 cm hosszúságban készülnek. Ha ennél hosszabbat szeretnél, akkor kérd a 200 cm-es "L" méretet, és megrendeljük neked.  A kendő lelógó vége ferdén vágott, csapott; a kendő hosszát a rövidebbik oldalán mérjük. Ha nem vagy benne biztos, hogy melyik a te méreted, a választásban segít ez a cikkünk, vagy ha szeretnél személyes segítséget, keress minket bátran! A kendő a színét a mosásnál nem ereszti, sok használat után is eredeti színében pompázik. Anyaga: 100% pamut. Karikák: egy pár 87 mm átmérőjű, eloxált alumínium karika. Szövése, festése: jacquard szövésű hordozókendő. A fonalat szövés előtt festik, mintáját a szövése adja. A festékek nehézfémektől, mérgező anyagoktól mentesek. Szövéssűrűsége: 250 g/m2.

Videók

Keresés