Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Didymos hordozókendő - Szürke csíkos

Közepes vastagságú, remekül kihasználható, egyszerű megjelenéséből kifolyólag mégis alacsonyabb árfekvésű kendő. Csúcsminőség és óvó figyelem a babákért, a családokért, a Föld egészségéért 1972 óta.

A születés pillanatától akármeddig használható.

Nem tudod, hogyan vedd magadra? Segítünk!
→ cikkek
→ tanácsadás
→ tanfolyam

Kipróbálnád vásárlás előtt? Vagy nincs raktáron? Kölcsönözz!

Kép: Név: Elérhetőség: Ár: Kosárba rakom
Didymos hordozókendő - Szürke csíkos, 4-es méret (370 cm)
Rendelhető + ingyenes kölcsönzés
25.900 Ft
Didymos hordozókendő - Szürke csíkos, 5-ös méret (420 cm)
Rendelhető + ingyenes kölcsönzés
27.400 Ft
Didymos hordozókendő - Szürke csíkos, 6-os méret (470 cm)
Rendelhető + ingyenes kölcsönzés
29.400 Ft
Didymos hordozókendő - Szürke csíkos, 7-es méret (520 cm)
Rendelhető + ingyenes kölcsönzés
32.900 Ft

Leírás

Didymos szövött hordozókendő
A szövött hordozókendő nagy klasszikus: igazi jolly joker bármekkora babának és bármilyen testalkatú hordozó személynek. A Didymos csúcsminőség, színek és minták kavalkádja, széles méretválaszték - a kendők királynője. Eredeti neve: Didymos Babytragetuch standard grau-natur.
Így néz ki
Fehér alapon hosszában futó, keskenyebb-szélesebb szürke csíkokkal tarkított kendő. Mintája a hossztengelyére nem szimmetrikus: hosszában az egyik felén a széles, másik felén a keskeny szürke csíkok dominálnak. A kendő hosszanti szegései különböző színűek, ami segítséget jelent a megkötéshez. Mindkét hosszanti szegésén kézzel is könnyen tapintható középjelzés van. A kendő szélei duplán szegettek. A végei csapottak, azaz a kendő rombusz alakú.
Mekkora babához és milyen pozícióban használható?
A születés pillanatától akármeddig használható. Elöl-, csípőn és háton hordozáshoz is kitűnő.
A többi tulajdonsága
Hosszválaszték A kendő hét méretben kapható:
  • 270 cm - 2-es méret a Didymos cég méretezése szerint
  • 320 cm - 3-as méret
  • 370 cm - 4-es méret
  • 420 cm - 5-ös méret
  • 470 cm - 6-os méret
  • 520 cm - 7-es méret
  • 570 cm - 8-as méret
Ha segítséget szeretnél a megfelelő hosszúságú kendő kiválasztásához, ezt a cikkünket ajánljuk, vagy keress minket bátran! Vásárláskor a kendők a megadott méretnél valamivel nagyobbak, végleges méretüket az első mosással érik el. Színüket a mosásnál nem eresztik, sok használat után is eredeti színükben pompáznak. Ígért szélessége: 70 cm. Anyaga: 100% biopamut. Szövése, festése Sávoly szövésű hordozókendő. A fonalat szövés előtt festik, mintáját a szövése adja. A festékek nehézfémektől, mérgező anyagoktól mentesek. Szövéssűrűsége: 220 g/m2.
A Didymos minőség
A Didymos hordozókendők ökológiai gazdaságban termesztett pamutból, azaz biopamutból készülnek. A kevert szálas kendők a biopamut mellet más, szintén ökológiai gazdaságban előállított szálat tartalmaznak: birka, alpaka és kasmírkecske gyapját, selymeket, kapokot, rámit stb. A csúcsminőségű, hosszú szálú gyapot Egyiptomból, Törökországból és Peruból érkezik, majd (környezetvédelmi és társadalmi szempontokat szem előtt tartva) a fonal előállításától a kész kendők csomagolásáig minden egyéb mozzanatot Németországban vagy Ausztriában végeznek. A gyártás és az előállítás során semmilyen egészségre ártalmas kémiai anyagot vagy olyan, napjainkra már általánossá vált eljárást nem használnak, aminek alkalmazását pusztán esztétikai vagy a gyártást könnyítő, gyorsító szempontok indokolják, ám környezettudatossági szempontból aggályosak. A festékek nehézfémektől, mérgezőanyagoktól mentesek.
 
Ha olyan Didymos terméket szeretnél, amit boltunkban nem találsz,
...keress minket elérhetőségeink valamelyikén!

Videók

Keresés