Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Caboo +CottonBlend babahordozó - Fleur, limitált kiadás

Puha és ölelős. Rugalmas kendő, mégsem kell kötözni és nem ér le a földre! Ez a Caboo +CottonBlend babahordozó! A születés pillanatától 10 kilóig. 

Nem tudod, hogyan vedd magadra? Segítünk!
cikkek
tanácsadás
tanfolyam

Kipróbálnád vásárlás előtt? Vagy nincs raktáron?
Kölcsönözz!

Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Tanácsadás babahordozás témában - kedvezményes, hordozóeszköz vásárlásával együtt Tanácsadás babahordozás témában - kedvezményes, hordozóeszköz vásárlásával együtt
5.900 Ft

Leírás

A Caboo +CottonBlend babahordozó
Ötvözi a rugalmas kendők puhaságát, a két vállra terhelő hordozók kényelmét és a karikás kendők egyszerűségét. Eredeti neve: Caboo +CottonBlend Fleur
Így néz ki
Rugalmaskendő-anyagból készült hordozó, amit nem kell kötözni és a földre sem ér le. A kendőszárak a hátadon keresztezik egymást... A kereszteződésük fix, varrással rögzített, hogy semmi dolgod ne legyen vele - csak belebújsz, és kész! ... és egy-egy pár karikán átbújva végződnek. A karikák segítségével szabadon és könnyedén állíthatod a bőségét pontról pontra, akár menet közben is.
Mekkora babához és milyen pozícióban használható?
A születés pillanatától kb. 10 kg-os súlyig. Elöl- és csípőn hordozáshoz is kitűnő.
A többi tulajdonsága
Puha, széles pántjai egyenletesen oszlatják a súlyt a háton és a vállakon. Az anyagot flottul, egy kézzel is könnyen áthúzhatjuk a karikákon, így tökéletesen a baba alakjára szabhatjuk a hordozót már az első napokban is. A Caboo babahordozóhoz a saját anyagából készült kis zsákot adunk, amiben kényelmesen szállítható, tárolható, és nem utolsó sorban használat közben praktikus kiegészítő lehet - melegít, vagy éppen extra támaszt ad hordozás közben.
Anyaga
A +Cotton Blend modell anyaga 60% pamutból és 40% poliészterből készül. Az anyag mindkét oldala egyforma színű. A festéséhez Öko-tex standard festéket alkalmaznak, ami nem tartalmaz az egészségre káros anyagokat.  

Keresés