Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

2019. legmenőbb babahordozói

2019. legmenőbb babahordozói

toplista 2019.

Zsömbi a Love Radiustól

 A márkanév új, de a Love Radius (az ex-JePorteMonBébé) Zsömbije változatlanul sokak kedvence lesz. Hiszen ki ne szeretné, ha ez a különleges anyag körülölelné, s a hordozás perceire újra egynek érezhetné magát a babájával? Puha, mégis stabilan tart, kötözős, de nem ördöngős, elöl, csípőn és hátul egyaránt használható, jól variálható - és elegáns színekben kapható


Manduca XT

A manduca örök kedvenc, egy évtizede megbízható mind szakmailag, mind a minőségét illetően. (A népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy rengeteg a hamisítvány - vigyázz, hol veszed!) Ha valaki csatost keres, továbbra is az elsők között merül fel a neve. 2019-ben már kapható az új extrákkal ellátott modell: manduca XT!


3-4. Magyarinda Óriás és Kalandor

A totyogósoknak nincs új a nap alatt: a Magyarinda Óriás mindent visz! Erős tippünk, hogy ez 2019-ben is így lesz. A Magyarinda Óriás felturbózott változata a Magyarinda Kalandor. Ha keményen járjátok az erdőt, erősen igénybe veszitek a hordozótokat, szeretitek az igényes, sportos anyagokat és megoldásokat, akkor ez lesz a ti befutótok. Próba, szerencse!

 

 


5-6. Didymos szövött kendők és karikás kendők

Ne feledjük a kendők királynőjét, a Didymost! Szövött hordozókendőinek és karikás kendőinek pazar választékát havonta számos limitált design is gazdagítja, érdemes szétnézni a házuk táján, több, mint gyönyörűek. Az ökológiai figyelmességük páratlan, mind az alapanyagok előállításánál, mind a megmunkálás során használt (illetve nem használt) anyagok terén. Sok ennyire környezettudatos, megalkuvást nem ismerő gyártót kívánok magunknak 2019-re, de addig is, válasszatok a Didymos kínálatából! 

 


Hudi

Mi az, ami vagány, egyszerű, kényelmes, mint egy kapucnis melegítőfölső, különleges anyagokból készül és gyöngéd szakértelemmel szolgálja a babákat és a szüleiket is?? Ez a Hudi, a Love Radius márkától megszokott igényességgel, és eredetiséggel fejlesztett csatos hordozó. Próbáltad már?

 

 

 

 


Bondolino PLUS

Tudtátok, hogy megújult a Bondolino? A Bondolino PLUS apró finomításai tetszést aratnak a családoknál, és persze nekünk is bejönnek. Lássuk, hogy mit hoz 2019. - marad-e a népszerűsége?

 

 

 

 


Diva bambuszos karikás kendő

A karikás kendők méltán népszerűek a legkisebbeknél, és kiegészítő hordozóeszközként a nagyobb babáknál is. Kis helyen elfér, nem lóg a földig, de nem is csatolós. Puha textil, de nem kell tekergetni. Most egy olyat mutatunk, aminek a mintája mellett az anyaga is különleges, hátha nálatok pont ez a befutó: Diva bambuszos karikás.

 

 

 

 


Herner Dorka: Gyerekes gondolatok

Rendhagyó befejezés, hiszen ez nem hordozó, hanem könyv. Nincs időd olvasni? Nem baj! Ezt a könyvet két percre is érdemes kinyitni! Pont elolvasol belőle egy gyerekes gondolatot, ami erőt ad a nap folytatásához, és addig, amíg lopsz magadnak újabb öt vagy akár tizenöt percet.

 

 

 


+1 A KiBi

2019-ben a vidám színkavalkádot, a változatos, vidám, elegáns, visszafogott, retro, cuki, gyönyörű és a többi designt a KIBI csatos hordozó hozza tán leginkább. Tavaly tört be a piacra, és láthatóan felfele fut, sokan szeretik, hátha neked is ő hiányzik.

 

 

 

 

 


Ezek a mi befutóink

A te befutód ezek közül kerül-e ki, vagy éppen valami más lesz az? Segítünk megtalálni! Kérdezz, próbálgasd, élvezd!

Keresés