Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz róla. 
Elfogadom
Menü

Bezár a Hordozóház, gyere a ProfiSzülőre!

Bezár a Hordozóház, gyere a ProfiSzülőre!

Változik a világ, vele változunk mi is!

 

A Hordozóház mint fizikai bolt és közösségi tér
2024. augusztus 3-án végleg bezár.

Eztán a ProfiSzülő oldalunkon találsz meg minket.

 

Egész júliusban a szokott módon jöhetsz még hozzánk hordozóeszközt kölcsönözni (személyesen vagy postán), illetve Lenkéhez hordozási tanácsadásra.


Hordozási tanácsadás augusztustól

Az elmúlt két évtizedben több száz hordozási tanácsadó végezte el a hordozási tanácsadó képzésünket, átadjuk nekik a stafétát, augusztustól hordozási tanácsért keresd őket.


Csatlakozz te is hozzájuk, jelentkezz a hordozási tanácsadó képzésünkre!

Segíts te is másokat a babahordozás elméleti és gyakorlati kérdéseiben - tanulj babahordozási tanácsadónak!
Miért a mi képzésünket válaszd?

  • A képzésünk egyedülálló a holisztikus szemléletével, ami a kötődő nevelés minden szegletét érinti, és ebbe integrálja a hordozás témáját.
  • Egyedülálló abban is, hogy alapítójának, Ónodi Áginak köszönhetően, aki erőszakmentes kommunikációs tréner, az EMK eszközrendszere hatja át. Így olyan önismereti utat biztosít számodra, ami hatékonyan és biztonságosan segítő szakemberré tesz.
  • A képzésünk attól is népszerű, hogy bármikor elkezdheted és teljesen a saját ritmusodban végezheted. Hibrid képzés, ami azt jelenti, hogy a sok-sok videólecke önálló feldolgozása mellett Erdő Lenke továbbra is fogja a kezedet: hozzá fordulhatsz kérdéseiddel a tanulás során, vele konzultálsz majd a házi feladataidról is, nála vizsgázhatsz, és akár nála, akár Kardos Anikó oktatónknál gyakorolhatsz a kontaktalkalmak során is.

Képzésünk, infrastruktúránk és tudásunk továbbra is a rendelkezésedre áll.


Folyamatosan frissülő online tartalmainkat a profiszulo.hu és az alvastanacsok.hu oldalainkon találod. Száz meg száz kisbabás kérdésre kapsz itt választ, hatalmas súlyokat vesz le a válladról, ha megnézed őket.
 

Online videótréningjeink:

 

Ónodi Ágit és Kalmár Szandit személyesen itt éred el:

Keresés