Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Szövött hordozókendő

     ► A nagy klasszikus előre, csípőre vagy hátra, akármilyen kicsi babával vagy nagy gyerekkel, bármely testalkathoz

 

Mekkora babához használható?

A születés pillanatától akármeddig.


Milyen pozíciókban használható?

Elöl, csípőn és háton.


Előnyei

Rendkívül sokoldalú hordozóeszköz: számtalan kötésmódból válogathatunk elöl, csípőn és háton is az élethelyzetünknek, a testalkatunknak, a preferenciáinknak megfelelően. Választhatunk kötést akár aszerint is, hogy egy, kettő vagy három rétegben szeretnénk, hogy a babán legyen a kendő. Az egyes kötésmódok jól átvariálhatóak egymásba: a háton lévő babánkat csípőre tehetjük, ha pl. szopni szeretne, vagy éppen a csípőn elaludt babánkat hátra tehetjük, hogy kicsit könnyebben lehessünk.

Sokféleképpen lehet benne szoptatni.


Hátrányai

A hordozókendők pontos, helyes, kényelmes használatának a megtanulásához kell a legtöbb idő és kitartás a hordozóeszközök közül.

Kötözés közben leér a földre.


Mire figyelj, amikor szövött hordozókendőt választasz?

A hosszára: kérd hordozási tanácsadónk segítségét, hogy a szempontjaid és a testkalkatod figyelembevételével kitaláljátok, hogy milyen hosszú kendő a nektek való. Ez a cikkünk is adhat támpontokat vagy ez a videónk.

A minőségére, ami múlik a szövésén, a fonal vastagságán, az anyag sűrűségén stb.

Van, aki a lengébb kendőket szereti: így kevesebb anyagot kell mozgatni, és a lengébb szellősebb, könnyedebb viselet. Mások a sűrűbbek mellett teszik le  a voksukat: ezek jobban támogatják a hordozó személyt nagy súlyú babák hordozásakor, kevésbé vágnak, nyomnak, mint a vékonyabbak.

Az anyagösszetételére. A legtöbb hordozókendő 100% pamut vagy biopamut. A kevertszálas kendők a keverés arányában hordozzák a pamut melletti másik anyag tulajdonságait, azaz például egy 50% len és 50% pamut kendő eléggé gyűrődős, hűvös, kellemes tapintású a lentől, és jól köthető, rugalmasan idomuló, mégsem a végletekig gyűrődő a pamuttól.

A szegésekre, a középjelzésre, a szín- és hátoldalra: technikai segítséget jelent kötözés közben, ha a kendő két hosszanti szegése különböző színű, ha van jól tapintható középjelzés a kendő mindkét hosszanti oldalán, illetve ha a kendő színe és visszája különböző színű.


Megbízható szövött hordozókendő márkát keresel?

Ajánljuk választékunkat, hiszen azért ezeket áruljuk, mert ezekkel maximálisan elégedettek vagyunk.

Kipróbálásra és kölcsönzésre tartunk sok más márkát is, hogy megtaláld az igazán kedvedre valót.


Hordozási tanácsadónk örömmel segít

...a választásban, és bármely további kérdésedre szívesen válaszol. Állunk rendelkezésedre személyesen a Hordozóházban, és e-mailen, telefonon is.

Rendezés:

Keresés