Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Alvás/altatás tanácsadás telefonon vagy online

Ár:
1.250 Ft

Itt foglalj időpontot!

A konzultációt UTÓLAG! fizeted, aszerint, hogy mennyit beszéltünk! 

A konzultáció megkezdett ötpercenként 1250 Ft.
A konzultáció történhet: telefonon vagy online:     

+36305651759 vagy https://www.facebook.com/kalmarszandi

Elérhetőség: 5 percenként 1250 Ft

Leírás

Mit kapsz a konzultáción?
A konzultációval olyan segítséghez jutsz, amivel biztosan előre léptek! A garancia erre, hogy nem kész megoldást kínálunk nektek, hanem
  • pontos, megbízható és a ti helyzetetekre vonatkozó információt,
  • rengeteg tapasztalat esszenciáját,
  • és együttgondolkodást minden lehetséges megoldásról.
Az információk segítségével megérted az összefüggéseket alvás - evés - hordozás - mozgásfejlődés és más tényezők között. Ezek nélkül az információk nélkül nagyon könnyű eltévedni a kisbabás mindennapokban vagy kínzóan elbizonytalanodni a saját gyakorlatodban. Ha viszont érted őket, kulcsokat találsz a mindennapi problémáidhoz. Ezeket az információkat máshol sajnos alig-alig találod meg, főleg nem magyarul. Az információk és az alvásszakértőinkkel való közös gondolkodás eredménye, hogy olyan megoldást találsz, ami a család minden tagja számára jó.
Ki tartja a konzultációt?
A hordozo.hu tanácsadói világviszonylatban a legjobban képzett, legkorszerűbb tudású és legtapasztaltabb szakemberek között vannak a témában. Ők: Kalmár Szandi és Toma Ildi. Ha szeretnél többet tudni róluk, kattints a nevükre, és olvasd el a bemutatkozásukat.
Hogyan történik a konzultáció?
Idő: Ha megveszed a webshopunkban ezt a terméket, akkor fölvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetünk időpontot, hogy mikor beszéljünk. A konzultáció időtartama a te igényeidtől függ. Ár: Úgy vásárold meg a telefonos/skype-os konzultációt a webshopunkban, hogy ne fizesd ki előre, mert a konzultáció ára az időtartamától függ: megkezdett ötpercenként 1250 Ft. A konzultáció után elektronikus számlát kapsz és bankkártyával online vagy átutalással tudsz majd fizetni. Ha telefonon beszélünk, a hívást mi kezdeményezzük, ezért a beszélgetés a telefonszámládat nem terheli.
És ha ez drága nekem?
Ha szükségetek van a segítségünkre, de a részvételi díj anyagilag túl megterhelő, van megoldás! Használd az ösztöndíjalapunkat! Testmeleget minden babának - ezen nem múlhat!

Tapasztalatok a konzultációval

"Mégegyszer köszönöm a tanácsadást! A módszereket jól tudjuk alkalmazni. Az éjszaka így sokkal jobban telik." L.A.

Garancia

Minden tanfolyamért, konzultációért garanciát vállalunk. Ha nem vagy megelégedve azzal, amit kaptál, kérlek szólj, és kitaláljuk, hogy mi az elégedetlenséged oka, és hogy hogyan lehetne orvosolni azt.
 

Videók

Keresés