Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Az én testem - Tinilányok kérdései, Hoppál Bori válaszai

Ár:
2.490 Ft

Az én testem azoknak a 9-14 éves fiataloknak szól, akik
még nem kamaszodnak, de már kíváncsiak arra, hogy mi minden történik majd bennük/a lányokban, velük. 
Már látnak, éreznek változásokat és szeretnének több információt arról, hogy pontosan mi is zajlik ilyenkor a testükben, lelkükben. Már nagyok, van saját élményük arról, amiről a könyv szól, de maradtak bennük kérdések a női test működésével kapcsolatban

Hanna, Luca és Dorka - három kíváncsi tinilány - kérdései nyomán kiderül, hogy Mi is az a pubertás? Mit kezdjünk a szőrökkel? Mitől nőnek meg a cicik? Milyen szép a "virágod"? Lehet-e tudni pontosan, hogy mikor fog megjönni és mit kell csinálni, ha épp váratlanul kezd el valaki menstruálni? Mit kell tudnod a betétekről, tamponokról? Ünnepelni is lehet a Holdnapokat? Hogyan maradj barátságban a testeddel a változások közepette is?

Hoppál Bori női testtudat oktató több, mint egy évtizede tart előadásokat és tanfolyamokat a "A női test csodái"-ról: menstruációról, várandósságról, szülésről, változókorról, női szerveinkről és szexualitásunkról.

Vajda Melinda letisztult szemléltető ábrái segítenek az test anatómiájának megértésében, hangulatos rajzai, karakterei szerethetővé teszik a könyvet.

160 oldal, puhatáblás, ragasztókötött.

ISBN száma: 9789631362404

Elérhetőség: Raktáron

Keresés