Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Alvás/altatás tanácsadás személyesen az otthonodban

Ár:
25.000 Ft

Időpontegyeztetés:
szandi@hordozo.hu vagy 0630/565-17-59

Kizárólag Budapesten és közvetlen közelében megyek házhoz!

Kalmár Szandi

♦  alvásszakértő
♦  a cumisüveges gondoskodás szakértője
♦  hordozási tanácsadó, oktató

Elérhetőség: Egyeztess időpontot!

Leírás

Mit kapsz a konzultáción?

Kérdéseid vannak a babád alvásáról? Küszködtök az altatással? Ne gyötrődj egyedül!
→  Élvezd ki alvásszakértőnk személyes figyelmét,
→  használd ki a tudását és tapasztalatát,
→  és találd meg a segítségével az egyedi megoldást a problémádra!

Mert pihentebben minden sokkal könnyebb!

A személyes konzultációval olyan segítséghez jutsz, amivel biztosan előre léptek! A garancia erre, hogy nem kész megoldást kínálunk nektek, hanem

  • pontos, megbízható és a ti helyzetetekre vonatkozó információt,
  • rengeteg tapasztalat esszenciáját,
  • és együttgondolkodást minden lehetséges megoldásról.
Az információk segítségével megérted az összefüggéseket alvás - evés - hordozás - mozgásfejlődés és más tényezők között. Ezek nélkül az információk nélkül nagyon könnyű eltévedni a kisbabás mindennapokban vagy kínzóan elbizonytalanodni a saját gyakorlatodban. Ha viszont érted őket, kulcsokat találsz a mindennapi problémáidhoz. Ezeket az információkat máshol sajnos alig-alig találod meg, főleg nem magyarul. Az információk és az alvásszakértőinkkel való közös gondolkodás eredménye, hogy olyan megoldást találsz, ami a család minden tagja számára jó.
Ki tartja a konzultációt?
A hordozo.hu alvásszakértői világviszonylatban a legjobban képzett, legkorszerűbb tudású és legtapasztaltabb szakemberek között vannak a témában. Ők: Kalmár Szandi és Toma Ildi. Ha szeretnél többet tudni róluk, kattints a nevükre, és olvasd el a bemutatkozásukat. Mi az, hogy alvásszakértő? Mit tudunk, és honnan tudjuk azt? Itt a válasz.
Hogyan történik a konzultáció?
Idő: Ha megveszed a webshopunkban ezt a terméket, akkor fölvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetünk időpontot, hogy mikor találkozzunk. A konzultáció 1,5 óra hosszú. Hely: Találkozunk az otthonodban (illetve más, általad választott helyszínen, de kizárólag Budapesten, esetleg közvetlen környékén). Ár: A konzultáció díja 25000 Ft. Ha házhoz megyünk utiköltséget is kérhetünk.
És ha ez drága nekem?
Ha szükségetek van a segítségünkre, de a részvételi díj anyagilag túl megterhelő, van megoldás! Használd az ösztöndíjalapunkat! Testmeleget minden babának - ezen nem múlhat!

Tapasztalatok a konzultációval

"Követem a megbeszélteket, azóta már volt egyben 5 órás alvása is a gyermekemnek :-). Az eddigi 2 óránkénti kelések után csodaként éltem meg." T.M.

"Rengeteg hasznos információt hallottam és a legfőbb üzenet számomra, hogy minden rendben van nálunk úgy, ahogy van. Normálisak a folyamatok, amiken átmegyünk, mások is vannak hasonló helyzetben és idővel változnak a babák. Az elfogadás is az egyik dolog, amire a szülői lét tanít engem. Még egyszer köszönöm!" L. T.
 

Garancia
Minden tanfolyamért, konzultációért garanciát vállalunk. Ha nem vagy megelégedve azzal, amit kaptál, kérlek szólj, és kitaláljuk, hogy mi az elégedetlenséged oka, és hogy hogyan lehetne orvosolni azt.

 

Videók

Keresés