Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A szövött kendő a legjobb a kisbabáknak, ugye?

A szövött kendő a legjobb a kisbabáknak, ugye?

Mi kell a babának?

A babának - legyen bármilyen kicsi - nem erre vagy arra a hordozóra van szüksége, hanem mindenekelőtt a testközelségre; arra, hogy rajtad legyen. És arra még, hogy biztonságos, kényelmes, terheletlen, egészséges pozícióban legyen rajtad.

Ezt a pozíciót könnyen megfigyelheted (szívesen megmutatjuk neked) úgy, hogy a babád - vagy egy élethű gyakorlóbaba - a kezedben van. Ilyenkor a baba terpeszben van, a térde föl van húzva magasabbra, mint a popsija, a háta gömbölyű, az álla alatt van legalább két ujjnyi szabad hely. Ezt a pozíciót szeretnénk megtámasztani a hordozóban.


Csak a szövött hordozókendő (és a karikás kendő) tudja mindezt?

Nos, szerintünk nem. De ne hidd ezt el nekünk! Járj utána!

  1. Figyeld meg a baba pozícióját a kezedben.

  2. Figyeld meg őt szövött/karikás kendőben.

  3. Figyeld meg más - általunk a babának ajánlott, és rátok állított - hordozóban is.

Látsz különbséget? Egyet higgy el nekünk! Hogy a hordozás nem valami misztikus és komplikált, hanem teljesen kézzelfogható, és bármely szülő által átlátható dolog - elég vagy hozzá! Ha érzel, látsz valamit a babádon, az úgy van. Ha két pozíció között nem látsz és nem érzel különbséget, akkor nincs is. Ez ilyen egyszerű!


Akkor melyik a legjobb hordozó?

Minden hordozónak vannak előnyei és hátrányai - egyik sem tökéletes, mindent tudó csodaeszköz! A szövött kendő is ilyen: egy hordozóeszköz előnyökkel és hátrányokkal. Hogy nektek melyik a legjobb? Ez egyéni - kérdezd tanácsadónkat, és segítünk, hogy rátalálj. Szerencsére sokféle hordozó van már egészen kicsi babáknak is, amik a baba szempontjából tökéletesek, így van miből kiválasztanod azt az eszközt, ami igazán illik hozzátok. Ha a szövött kendő az, akkor azt. Ha más, akkor pedig mást.

Keresés